globalmoto_kveten




PF 2007

Je tu opět konec roku a my v redakci serveru Motorkáři.cz bychom Vám chtěli do Nového roku se šťastnou sedmičkou poděkovat a popřát všechno nejlepší.

Ještě dříve ale krátké bilancování, ke kterému je konec roku vždy příhodný.

Články, testy, recenze, novinky, přílohy


Letos jsme otestovali a zveřejnili na webu Motorkáři.cz celkem 43 testů motocyklů a ještě nejsme u konce. I v novém roce pro Vás máme ještě v záloze několik zajímavých testů. Celkem je jich v naší databázi již 177. Věříme, že i další články jako novinky ze světa motocyklů, online reportáže či přílohy z mezinárodních výstav pro Vás byly zajímavé. Navíc v novém roce jsme pro Vás připravili vždy fotogalerii naší „dívky měsíce“.

Návštěvnost, statistiky


Návštěvnost webového serveru je určitě důležitá věc, nikoliv ale výhradně určující jeho kvalitu. Přesto nám dovolte, abychom zde pár čísel uvedli.
V roce 2006 web Motorkáři.cz navštívilo do tohoto okamžiku celkem 5 066 479 uživatelů, z toho měsíčně přibližně 120 000 unikátních (=1x za měsíc). Za celý rok 2006 se zobrazilo 180 641 013 webových stránek a přeneslo se přes 12 000 GB dat, což obnáší zátěž kolem 1 TB každý měsíc.
Oproti roku 2005 jsou všechna čísla statistik dvojnásobná, což nás velice těší.

Novinky, plány


V roce 2007 pro Vás máme opět připraveno množství novinek, úprav a změn. Můžu prozradit například upravenou úvodní stránku našeho portálu nebo již zmíněnou „dívku měsíce“. Máme pro Vás přichystané i další zajímavosti, které se doufáme budou také líbit.


Poděkování


Veškeré naše snažení by bylo zbytečné, kdyby nebylo VÁS - čtenářů. V první řadě bychom tedy rádi poděkovali všem návštěvníkům a uživatelům serveru Motorkáři.cz, kteří nás v roce 2006 pravidelně navštěvovali. Budeme se snažit, abyste u nás vždy nalezli aktuální a užitečné informace z motocyklového světa. Chod serveru Motorkáři.cz by nemohl fungovat bez dostatečné podpory inzertních partnerů. Jsme rádi, že si vybrali účinnou a cílenou inzerci na našem portálu a náš dík patří také jim. V novém roce 2007 vše nej.
Redakce serveru Motorkáři.cz

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist