yamaha_demo_tour




Okruhové a prezentační dny 2010

Na začátek sezóny si pro vás importéři jednotlivých značek přichystali značkové dny na okruhu a řadu dalších prezentačních akcí s možností vyzkoušení nových modelů motocyklů 2010. V tomto článku vám přinášíme přehled všech akcí spolu s informacemi o registraci a podmínkách účasti. Napřed se podíváme na okruhové dny v Brně a v Mostě, pak se zaměříme na prezentační akce na silnici a v terénu.

Suzuki den Brno

Jako první na závodní okruh v Brně vyrazí motocykly značky Suzuki, konkrétně 6. května 2010.

Motocyklová škola SUZUKI
Dopoledne je vyhrazeno pro cestovní motocykly, pro které je připravena Motocyklová škola. Můžete se zdokonalit v ovládání svého cestovního motocyklu Suzuki a naučit se novým poznatkům od zkušených jezdců. Tato škola není závodní školou jízdy, není určena pro držitele závodních licencí a pro majitele motocyklů Suzuki, kteří již Motocyklovou školu SUZUKI absolvovali v minulých letech.

Suzuki den – 25. výročí GSX-R
Odpoledne 6. května je v Brně vyhrazeno pro okruhové motocykly řady GSX-R. Při okruhových jízdách si budete moci ověřit své jezdecké schopnosti a výkon Vašeho motocyklu řady GSX-R a oslavit tak tímto způsobem 25 let vzniku legendy mezi supersporty.
Podmínkou účasti na obou akcích je potvrzení registrace na akci prostřednictvím autorizované prodejní sítě Suzuki Motor Czech, s.r.o. Akce je organizována pro zákazníky, kteří si zakoupili své motocykly SUZUKI prostřednictvím autorizované prodejní sítě Suzuki Motor Czech, s.r.o.

Yamaha dny Brno

Zúčastněte se jedinečného Yamaha dne v Brně pořádaného v datech 10. a 11. května 2010. Sezóna začala a to je nejvyšší čas zúčastnit se Yamaha dne se svým vlastním motocyklem Yamaha, nebo si přijet vyzkoušet žhavé novinky letošního roku pro sezónu 2010 - například novou R6, či XJ6 Diversion F.
Program
  • 10. května 2010 - novináři, policie, VIP hosté dealerů
  • 11. května 2010 - veřejnost
- Volné jízdy na okruhu na vlastním motocyklu YAMAHA
- Možnost vyzkoušet žhavé novinky YAMAHA 2010 v čele s novou R6
- Škola bezpečné jízdy na okruhu pod vedením zkušených instruktorů motoškoly
- Kaskadérská show Pepy "Sršně" Šilera
- Možnost vyzkoušet skútry YAMAHA na připraveném okruhu
- Prezentace značky FIAT v čele se stylovým vozem FIAT 500

Registrace na akci bude probíhat prostřednictvím autorizovaných dealerů Yamaha a s pomocí následné rezervace jízd v rezervačním systému po internetu. Další informace o kauci, skupinách, škole jízdy i motocyklech Yamaha, na které se pozvánka vztahuje (včetně technické přejímky), najdete na webu www.yamaha-motor.cz.

Honda dny Slovakia Ring a Brno

Pokud chcete vyzkoušet nové Hondy nebo prohnat svoji Hondičku po úplně nové závodní dráze, můžete rovnou z brněnského Yamaha dne přejet o 200 km dál na východ a okusit nový Slovakia Ring, kde se 12. května koná první Honda den.

Na programu bude:
  • Volné jízdy na okruhu na vlastním motocyklu Honda.
  • Možnost jízdy na okruhu na testovacím motocyklu - VFR1200F, CBR1000RR Fireblade C-ABS , CBR600RR C-ABS, CBF1000 a CB1000R.
  • Škola jízdy na okruhu pod vedením zkušeného instruktora.
  • Kaskadérská exhibice
Pro koho je Slovakia Ring moc daleko a raději dá přednost osvědčenému „džípíčkovému“ okruhu v Brně, ten určitě uvítá zprávu, že hned týden po prvním Honda dni se koná klasický Supermoto Honda den - 17.5.2010 na Masarykově okruhu v Brně. Registrace na akce Hondy proběhne prostřednictvím autorizovaných prodejců Honda

Ducati den Most

Desmo dvouválce značky Ducati se budou tradičně prohánět v Mostě 26. května 2010, bližší informace najdete na webu www.ducati-czech.cz.

Ducati Tour 2010 Milín a další

Kromě okruhového dne pro vás společnost Moto Italia připravila ve spolupráci s vybranými dealery seriál testovacích dnů v běžném provozu pod názvem Ducati Tour 2010. Na místě konání bude pro Vás připraven prezentační Ducati kamion s kolekcí oblečení Ducati Apparel a kompletní sada předváděcích modelů. Seriál testovacích dnů má zatím tyto potvrzené termíny a místa konání:
1. 5. 2010 Milín u Příbrami,  8. 5. 2010 Brno,  22. 5. 2010 Děčín,  28.-29. 5. 2010 Ostrava,
12. 6. 2010 České Budějovice.

Bližší informace, připravené modely motocyklů, ceny a on-line registrace na jízdy najdete zde.

Aprilia & Moto Guzzi Test Rides 2010 Kořenov

Cílem této akce je poskytnout možnost zkušebních jízd na motocyklech Aprilia a Moto Guzzi zejména těm z Vás, kteří vážně uvažujete o pořízení nového motocyklu, ale nejste si dosud zcela jistí vlastní volbou. Akce proběhne v malebném prostředí jizerských hor v obci Kořenov na hlavním tahu E65 mezi Tanvaldem a Harrachovem a to v sobotu 22. května 2010 se základnou v Hotelu Příchovice. Připraveny jsou celkem 3 různé trasy v délce cca 25 min jízdy po místních veřejných silnicích. Součástí akce bude také prezentace našeho interneto-kamenného motorkářského obchodu YSHOP.CZ a jím zastoupených značek oblečení a příslušenství.
K dispozici budou tyto modely:
Aprilia: Shiver 750, Mana 850, Dorsoduro 750, Tuono 1000R
Moto Guzzi: 1200 Sport 4V, Griso 8V, Stelvio NTX 1200, V7 Café
Bližší informace o podmínkách účasti a registraci najdete zde.

KTM festival 2010 Bělá pod Bezdězem

I v letošním roce KTM Central East Europe s.r.o. Bratislava pro Vás připravila testovací dny KTM. V letošním roce je tato akce spojená s akcí KTM Club Ride a nese název „KTM Festival”. K testovacím jízdám bude připraven silniční přírodní okruh, supermoto trať, enduro okruh a motokrosová trať. KTM Festival se uskuteční ve dnech 24. - 25. dubna 2010 v Bělé pod Bezdězem u Mladé Boleslavi. Na této akci budou moci zákazníci testovat jak předváděcí motocykly KTM, tak i nově na připravených tratích mohou jezdit se svými motocykly. Registrace na akci probíhá u prostřednictvím autorizovaných dealerů KTM do 15.4. 2010, bližší informace najdete v tomto článku.

Harley-Davidson demo dny Praha

Den otevřených dveří + demoden na Šalamounce
17. 4. 2010
Tradiční demoden u nás na Šalamounce.
Demojízdy, opékání buřtů, nealko pití.
Hudba, dobrá nálada.

Demo den v Letňanech
1. 5. 2010
Připravujeme pro Vás Velký demoden v Letňanech.
DEMO TRUCK přiveze nové modely 2010
Bližší informace zde.

Kawasaki den

Značka Kawasaki se vám tímto omlouvá, ale letos bohužel okruhový ani prezentační den neuspořádá.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (8x):



TOPlist