globalmoto_duben_nolan




Motosalon začíná již za měsíc a Motorkáři.cz nebudou chybět!

29. února otevře svoje brány Motosalon na brněnském výstavišti. Ve čtyřech halách a na venkovní ploše budou motorky stát i jezdit, ale chybět nebude ani příslušenství nebo náš stánek. Pojďme si projít, na co všechno se můžete během čtyř dní na přelomu února a března v Brně těšit.

V první řadě to budou motorky, které zaplní haly P a F. Svoje expozice tu budou mít všechny velké, ale i menší značky, které přivezou svoje modelová portfolia s novinkami v čele. Své stánky bude mít japonská velká čtyřka – tedy Honda, Kawasaki, Suzuki a Yamaha, z USA dorazí Indian a Harley-Davidson, Itálii zastoupí Ducati a taky komplet Piaggio Group – tedy Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa. Dále se můžete těšit na BMW, Triumph, CFMoto, Benelli, Voge, Can-am… A Jawa bude mít přímo na Motosalonu i jednu zajímavou premiéru!

Ve dvou hlavní halách se vedle motorek objeví i příslušenství, kde bude čekat oblečení, přilby, doplňky a prostě všechny nezbytnosti i zbytnosti, které k životu s motorkami patří. A co dalšího bude v Brně k vidění a vyzkoušení?

Stánek Motorkáři.cz

Chybět nebudeme ani my! Server Motorkáři.cz rozbalí svůj stánek přímo v pavilonu P a k dispozici zde budou redaktoři, které znáte ze článků a videí. Vláďa Novotný tu bude dělat rozhovory se zajímavými hosty z motobranže a odnést si můžete oblečení a doplňky Motorkáři.cz nebo fotografii z fotokoutku. A pro držitele chystaného Premium předplatného nabídneme i kávu zadarmo!

Zážitková hala Přijďte se projet

Počasí nemusí být v době konání Motosalonu vyloženě na projížďku, vy se ale můžete projet přímo uvnitř výstavní haly. Hala G1 bude vyhrazena testovacím jízdám na nových motorkách BMW, takže kdo se chce před sezónou trochu rozhýbat, nechť na Motosalon přibere i výbavu.

Dvě venkovní stuntriderské arény

Stuntriding nesmí chybět na žádném motocyklovém veletrhu, ten letošní brněnský nevyjímaje. Na venkovních plochách vzniknou hned dvě samostatné stuntriderské arény, na nichž bude řádit tým Special Brothers Adama Peschela.

Veterány trochu jinak

Motorky veteránského věku jsou na motocyklových akcích často prezentovány jen v perfektním porenovačním stavu. Petr Kenny Burian ale letos na Motosalonu ukáže veterány úplně jinou optikou. Vedle sebe zde budou stát vždy dva kusy od jednoho modelu – jednou jako perfektně renovovaný stroj, jednou v nálezovém stavu, tak jak byl motocykl „vytažen“ ze stodoly či sena. Vedle klasik v podobě Jawy a ČZ budou součástí expozice taky předválečné stroje Ogar.

Burger aréna

Co by to bylo za motorkářskou akci bez něčeho dobrého k snědku. Poslední a čtvrtý pavilon bude takzvaná „Burger aréna“ a asi netřeba blíže představovat, co se v ní bude dít. Kromě burgerů se ve zdejších stáncích a kuchyních budou připravovat i nejrůznější další speciality.

Kdy a kde?

Jak už bylo řečeno v úvodu, jarní veletrh Motosalon otevírá svoje brány na Výstavišti Brno, a to v následujících dnech a hodinách:
Čtvrtek 29. února 13:00 – 18:00
Pátek 1. března 9:00 – 18:00
Sobota 2. března 9:00 – 18:00
Neděle 3. března 9:00 – 17:00

Základní vstupné jde zakoupit online, a to za zvýhodněných 300 korun až do 28. února. V dny konání Motosalonu je potom online vstupné za 350 korun, na místě za 400 korun. Zlevněné vstupné pro děti od 6 do 15 let, seniory, studenty a držitele průkazu ZTP a ZTP/P vyjde na místě na 250 korun.
A pokud na Motosalon nedorazíte osobně? Pak sledujte web Motorkáři.cz, kde budou přibývat galerie, ale i videa s představením novinek!

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist