journeyman_brezen




Motopark Ostrava slaví narozeniny ve velkém stylu

S jarem se vyrojilo stejně moto akcí jako hub po dešti. Některé nad ostatními ale vynikají na plné čáře. Jednou z nich jsou 3. narozeniny Motoparku Ostrava, které se konají 14. a 15. května. A že bude o co stát! Čekají vás testovací jízdy zdarma na novinkách od Hondy, Yamahy nebo Horwinu, volné jízdy na dráze, soutěže o parádní ceny, představení novinek v čele s velkými moto značkami RST, Shark, Modeka, Cassida, Airoh, Rebelhorn a dalšími. Užijete si i adrenalinové show v podání Míry Freye a Patricka Peschela!

Motopark Ostrava spojil síly s jeho MOTO značkami, mezi kterými jsou třeba i novinky ze stáje Rebelhorn a LS2, a zajistil pro oslavy 3. narozenin program, ve kterém si na své přijde opravdu každý. „Letos se nám ale podařilo zajistit program, který nebude nudit ani minutu. Říkáme si proto, co budeme s takovou dělat příští rok,“ vtipkuje ředitel Motoparku.

A na co se tedy můžete těšit?

Jako jeden z dealerů mašin Honda a Yamaha si pro nás Motopark připravil testovací jízdy svých novinek. Namátkou od Hondy: NT 1100 (včetně DCT), Africa Twin 1100 i Adventure 1100 DCT, Rebel 500, CB650R, Forza 125, PCX 125 nebo CB500F. Od Yamahy pak MT-10, MT-09, R7 nebo Tracer 9 GT. Vyzkoušet si budete moct i elektro skútry a motorky Horwin.

O víkendu navíc budete mít možnost si zdarma zajezdit na vlastní mašině na motodráze.
Co se týká dalších představení novinek, chybět nebudou stany se zastoupením značek jako RST (kde si budeme moct vyzkoušet až 22 velikostí kombinéz), Cassida, Modeka, Shark nebo už zmíněná nová značka v Motoparku Rebelhorn. Majitelé helem Shark mají rovněž mimořádnou příležitost si (pouze) v sobotu nechat zdarma nejlepším tuzemských servisákem této značky zkontrolovat svou helmu a případně si ji nechat rovnou opravit, či jen vytunit např. iridiovým plexi.
„Celý servis včetně doporučení, na co si dát při vlastním servisu pozor, bude probíhat zdarma. V případě nutnosti něco opravit bude mít s sebou servisák i náhradní díly, za které už majitel zaplatí,“ vysvětluje ředitel Motoparku.

Mimo servisu, představení a testování novinek to bude ale víkend, který chce hlavně bavit. Těšit se proto můžete na kaskadérské show v podání Míry Freye a Patricka Peschela, dovednostní soutěže o hodnotné ceny od Rebelhornu, Cassidy, Modeky a dalších top značek, bohatý výběr jídla a pití nebo DJ.

Tak 14. a 15. května se přijďte se bavit na 3. narozeniny Motoparku Ostrava (www.motopark.cz).
Detailní harmonogram celého programu s nejnovějšími informacemi najdete na FB události Motoparku Ostrava nebo na jejich webové stránce www.motopark.cz.

KDE: Motopark Ostrava (Opavská 5637, 722 00 Ostrava-Třebovice)
KDY: 14. a 15. května. 2022 od 09:00 do 18:00
VSTUP: zdarma

www.motopark.cz

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Moto Ostrava autorizovaný dealer Yamaha

    Autorizovaný prodejce, servis, pneuservis motocyklů značky Yamaha v Ostravě. Nabídka obsahuje kompletní sortiment motocyklů, skútrů, čtyřkolek, lodních motorů, generátorů, ale může Vám dodat i sněžné a vodní skútry a čluny z produkce Yamahy. K motocyklům Vám nabízí cenově výhodné komplexní pojištěn...

  • Moto Ostrava autorizovaný dealer Honda

    Autorizovaný prodejce, servis, pneuservis motocyklů značky Honda v Ostravě. Nabídka obsahuje kompletní sortiment motocyklů, skútrů a příslušenství. K motocyklům Vám nabízí cenově výhodné komplexní pojištění a financování, buď to formou leasingu nebo spotřebitelského úvěru, zároveň je smluvním servi...




TOPlist