globalmoto_kveten




Poslední zastávka Kawasaki Green Days se odehraje ve Zruči nad Sázavou

Zajímají vás novinky od Kawasaki? Rádi byste vyzkoušeli, jak jezdí? Pak neváhejte a doražte tuhle sobotu do středočeské Zruče nad Sázavou, kde má kamion Kawasaki letošní poslední zastávku.

I letos za Vámi přijíždí Kawasaki „GREEN DAYS“ a s nimi kamion plný motorek k vyzkoušení. Je to jedinečná šance jak vyzkoušet nejen novinky Kawasaki přímo u Vás. Kamion zastavuje na 11 místech po celé ČR a to každou sobotu od 28.4 do 30.6. Zahájení proběhlo jako vždy na Seči tzv. „MEGA GREEN DAYS“, který je organizován ve spolupráci s “Kawasaki Bikers CZ” a letos zde bylo k vidění přes 300 motocyklů Kawasaki. Většina akcí se koná na místech s krásnými a zajímavými silnicemi, některé přímo u dealerů Kawasaki. Novinkou pro letošní rok je možnost otestovat nové pneumatiky Pirelli obuté přímo na testovacích motocyklech. O pitný režim se na letošních Green days stará Monster Energy a o dobrou kondici motocyklů Kawasaki pečují produkty ELF.

Nyní je šance zúčastnit se posledního letošního GREEN DAY. Ten bude tuto sobotu 30.6 ve Zruči Nad Sázavou. Kamion zaparkuje přímo na náměstí MUDr. J. Svobody a od 9 do 18 si zde můžete otestovat Kawasaki motocykly. Stačí se zaregistrovat na stránkách greendays.kawasaki.cz. Všechny modely si můžete vyzkoušet zdarma (kromě Ninja H2 SX), stačí pouze složení vratné kauce v hotovosti. Můžete se vydat na doporučené cesty dle mapky nebo si vybrat v okolí sami. Na vyzkoušení jednoho motocyklu máte 45 minut a můžete vyzkoušet maximálně dva.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist