yamaha_demo_tour




Motopark Ostrava – nově otevřené motorkářské centrum na Moravě

Vše je připraveno a hotovo. Již od února mohou motorkáři na Moravě navštěvovat areál o rozloze 3 hektary, který nabízí komplexní služby, spokojenost i zábavu. Vítejte v Motoparku!

Motopark Ostrava se začal stavět v květnu 2018 a po roce intenzivních stavebních prací otevřel své brány. V přízemí budovy se nachází 2 autorizovaná dealerství nejprodávanějších značek Honda a Yamaha. Každé z nich mají vlastní prodejnu i se zázemím o rozloze 500 m2 a kromě prodeje motorek poskytují i služby v podobě servisu a prodeje náhradních dílů.

Motoshop v 1. patře budovy má rozlohu 1000 m2 a motorkáři si tady vyberou z různých stylů moto oblečení, přileb i doplňků, nářadí a kosmetiky na motorky.

Velkým přínosem areálu je multifunkční okruh o délce 700 m a šířce 7 m s profesionálně vypracovanými zatáčkami. V průběhu sezóny dává skvělou příležitost otestovat si při koupi nového motocyklu jeho vlastnosti nebo se zúčastnit předváděcích akcí značek Honda a Yamaha. Dráha je využívána i jako tréninková plocha pro motoškoly, pitbiky a minibiky. Nebudou chybět ani motorkářské akce v podobě závodů a motoshow. Dráha ovšem není určena jen pro motorkáře. V průběhu letošní sezóny spustí Motopark Ostrava půjčovnu motokár.

Vedle budovy Motoparku Ostrava ještě letos také vyroste kvalitní zázemí se školící místností, občerstvením a terasou. Ideální místo pro setkávání motorkářů při vyjížďkách, ale i příležitost k pořádání teambuildingů, eventů, výukových lekcí v rámci motoškol a také k odpočinku po řádění na motokárách. Plány Motoparku Ostrava jsou jasné – poskytnout zákazníkům maximální péči i zábavu na jednom místě. A tím to nekončí. Už nyní se pracuje na dalších konceptech rozšíření možností využití areálu na příští sezónu.

Přijďte s námi otevřít nový Motopark 11. a 12. května. Jsou pro vás připraveny jízdy na motorkách, show gymkhany a vystoupení Míry Lisého.

O připravovaných akcích, motoškolách, půjčovně motokár a využití dráhy, které Motopark Ostava na sezónu postupně připravuje, se dočtete na stránkách www.motopark.cz

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):
Související firma
  • Moto Ostrava autorizovaný dealer Yamaha

    Autorizovaný prodejce, servis, pneuservis motocyklů značky Yamaha v Ostravě. Nabídka obsahuje kompletní sortiment motocyklů, skútrů, čtyřkolek, lodních motorů, generátorů, ale může Vám dodat i sněžné a vodní skútry a čluny z produkce Yamahy. K motocyklům Vám nabízí cenově výhodné komplexní pojištěn...

  • Moto Ostrava autorizovaný dealer Honda

    Autorizovaný prodejce, servis, pneuservis motocyklů značky Honda v Ostravě. Nabídka obsahuje kompletní sortiment motocyklů, skútrů a příslušenství. K motocyklům Vám nabízí cenově výhodné komplexní pojištění a financování, buď to formou leasingu nebo spotřebitelského úvěru, zároveň je smluvním servi...




TOPlist