yamaha_demo_tour




Honda opět kříží motorku se skútrem

Kromě nového sportovního modelu, o kterém jsme informovali před pár dny, prezident společnosti Honda ve svém projevu zmínil také další připravovaný projekt motocyklové divize. Ze slidu, který řeč šéfa Hondy doprovázel to vypadá na další pokus o spojení motorky a skútru.

Honda chce podle všeho dál stavět na úspěchu letošních novinek řady NC a začít vyrábět podobný model ve větší kubatuře. Prezident firmy Takanobu Ito k tomu doslova uvedl, že "po sérii modelů New Mid (NC700S, NC700X a Integra) Honda představí řadu větších modelů s novým konceptem, který zákazníkům zpříjemní denní dojíždění do práce i víkendové cestování. Tato nová stylová řada bude vybavena motorem s velkým točivým momentem a nízkým sedlem, které usnadní  ovladatelnost, zvýší komfort a zlepší stabilitu během manévrování."
Stejně jako u řady NC má Honda v plánu vyrábět několika modelů, postavených na stejném základu. První skica naznačuje, že se alespoň u jednoho z nich vydá ve stopách hybridu DN-01, který kombinoval konstrukční prvky klasické motorky a skútru. Bližší informace na sebe určitě nenechají dlouho čekat, protože výroba prvních kusů má začít už v únoru příštího roku.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):



TOPlist