husqvarna_svartpilen_801_2




Vánoce ve stylu Harley-Davidson

Nejširší nabídku doplňkového sortimentu, kterým lze vyjádřit sympatie k milované značce motocyklu i v běžném civilním životě, bychom nepochybně našli v prodejně Harley - Davidson. Americká firma dobře ví, jak hrdí jsou její zákazníci, a umí toho náležitě využít.

Na správnou strunu Harley zahrál také s blížícími se svátky klidu a rodinné pohody. V nové vánoční kolekci najdete jednak dekorační předměty, které navodí na tu správnou atmosféru i v bytě nejdrsnějšího bikera, a také pár drobností, které mohou udělat radost jako vánoční dárek.
Například kulatá ozdoba se Santa Clausovým motocyklem a sajdkárou plnou dárků by neměla chybět na stromečku žádného pravověrného fanouška značky Harley-Davidson. Komu by se decentní zelená barva ozdoby zdála nevýrazná, možná raději zvolí kouli v originál firemním oranžovém odstínu, potištěnou větším logem. Zelená koule je ale zase o něco větší - v průměru měří 7,5 cm, na rozdíl od pěticentimetrové oranž kolegyně.

Těžítko s padajícím sněhem - to je naprostá vánoční klasika!  Stačí jen pořádně protřepat, a pak už si můžete vychutnávat rozzářené pohledy všech přítomných při sledování  snášející se nadílky.  Pod sněhem za Santou pochopitelně parkuje jeho motocykl Made in U.S.A., jak ostatně prozrazuje i gravírovaný nápis na  nerezovém podstavci.  Za pětistovku uděláte před návštěvou spoustu parády.
Keramická minipokladnička svým tvarem symbolizuje zkrácený název největšího motocyklového klubu světa HOG - Harley Owners Group. Logo s nápisem Harley-Davidson i červené linky jsou namalováné na obou bocích prasátka. Do patnáct centimetrů dlouhé a decimetr široké střádanky se už nějaký ta drobná mince vejde. Když vhodíte každý den dvacetikorunu, k příštím vánocům si můžete nadělit třeba novou zadní gumu.
Co by to bylo za vánoce bez pořádné svíčky? Skleničky s parfémovaným voskem v zelené nebo červené barvě zdobí šňůrka s kovovým přívěskem. Po zapálení svíčky kupodivu nebudete cítit vůni spáleného benzínu, protože zimní atmosféru bude navozovat vůně hořícího dřeva. Až bude pocit pohody u krbu dostatečně věrohodný, můžete svíčku přiklopit plechovým víčkem. A když po vánocích zbydou po svíčkách  jen prázdné skleničky, svoje uplatnění jistě také najdou.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):



TOPlist