journeyman_brezen




Nejlepší ojetá Ducati? S jasnou historií a plnou zárukou!

Český dovozce boloňských strojů, společnost MOTO ITALIA, nabízí vedle nových motocyklů také prověřené ojeté už několik let. Tento rok je ovšem ve znamení několika důležitých změn.

Ducati je prémiová značka a její stroje italsky charismatické. Fanoušků má proto hodně, ovšem ne každý z nich si může dovolit nový stroj a koupě ojetiny z bazaru nebo od soukromé osoby je vždycky sázkou do loterie. Ovšem zánovní ojetý motocykl s jasným původem, servisní historií a plnou zárukou, to je jiná! Zejména když slevy proti novému stroji činí od 10 až do 25 %.

Nabídku Prověřených motocyklů, které jsou dostupné prostřednictvím autorizovaných dealerů, tvoří převážně předváděcí, výstavní nebo referentské motocykly buď českého importéra, nebo přímo z továrny v Boloni. Občas se zde objeví i motocykl vykoupený od zákazníka v rámci protiúčtu, ovšem vždy pocházející z oficiálního dovozu do ČR a s doložitelnou servisní historií. Všechny motocykly jsou v dobrém technickém stavu, ověřeném přímo v Ducati, a pečlivě servisované. Některé mají najeto několik tisíc kilometrů, ale jsou i takové, u nichž se nájezd pohybuje spíše ve stovkách metrů.

V čem je letos situace jiná proti předchozím letům? Ducati tento rok spustila program EVER RED, což je prodloužení základní dvouleté záruky poskytované výrobcem o dalších 12 nebo 24 měsíců. Za tuto záruku se normálně platí. K prověřenému ojetému motocyklu od autorizovaného dealera Ducati dostanete buď plnou dvouletou záruku, anebo ZDARMA prodlouženou záruku tak, aby celková délka záruky byla minimálně dva roky. Zkrátka vždy dostanete nejméně dva roky záruky, spíše více.

Druhá změna se týká frekvence přírůstku dalších nabízených motocyklů. V předchozích letech to bývalo tak, že se v programu Prověřených motocyklů objevovaly nové motocykly až v druhé polovině roku, kdy importér i výrobce vyřazovali své demo stroje. Kdo chtěl ojetou novinku, musel si počkat na konec sezóny. Ovšem v současnosti se tento program rozjel natolik, že z Ducati chodí motocykly průběžně, a tak si letos již od začátku roku můžete klidně pořídit modely 2019! V době psaní článku byly v nabídce třeba horké novinky letošního roku Hypermotard 950 či Multistrada 1260 Enduro.

Aktuální přehled nabízených Prověřených ojetých motocyklů najdete na webové stránce, ovšem pozor, ne všechny stroje se tu objeví. Nemalé procento se jich vůbec na web nedostane, neboť se prodají ještě dříve, než se je podaří na web vystavit! Proto pokud máte zálusk na konkrétní model Ducati, určitě o sobě dejte vědět autorizovanému dealerovi. Ten vás kontaktuje, pokud se v nabídce objeví motocykl vyhovující vaší poptávce.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MOTO ITALIA

    Jsme oficiální dovozce Ducati pro Českou republiku. Naším cílem je poskytovat excelentní profesionální služby při zachování osobního přístupu. Práce pro nás není jen zaměstnáním, sdílíme vášeň našich zákazníků, vášeň pro Ducati. Chceme, aby Vám Váš motocykl Ducati dělal jen radost a abyste byli h...




TOPlist