husqvarna_svartpilen_801_2




Ducati dává na všechny modely čtyřletou záruku

Líbí se vám motocykly Ducati, ale máte obavy z pověsti, jakou italské motocykly v minulosti měly? Že to už dávno neplatí, potvrzuje čtyřletá záruka, kterou továrna nyní dává na úplně všechny své motocykly!

Že si továrna Ducati za svými výrobky po kvalitativní stránce tvrdě stojí, ukazuje už dávno. Prodlouženou čtyřletou záruku namísto zákonné dvouleté nabízí třeba u Multistrady již dobře tři roky. Odteď, tedy konkrétně od 10. ledna 2022, se ovšem čtyřletá prodloužená tovární záruka 4Ever Ducati týká úplně všech motocyklů boloňské značky. Od nejmenšího Scrambleru se vzduchem chlazeným dvouventilovým motorem po nejnovější Panigale, Streetfighter nebo Multistradu s vysoce výkonnými motory V4.

Důležité je také zdůraznit, že se jedná skutečně o záruku poskytovanou továrnou Ducati, nikoli třetí stranou. Poslední čtyři roky jste si v síti českého zastoupení mohli přikoupit další dva roky záruky od jiného poskytovatele, a i když podmínky byly vlastně stejné, továrna je prostě továrna. A navíc, za tuhle záruku už nic neplatíte, máte ji v ceně motorky, a to zcela automaticky. Podmínky jsou úplně stejné jako u klasické dvouleté záruky, jenom platí dvojnásobně dlouho. Že přitom najedete víc, je logické, ale je to úplně jedno, protože záruka je bez omezení ujetých kilometrů.

Že si Ducati může bez problémů dovolit i takovéto prodloužení záruky, naznačuje již delší dobu technologická úroveň jejích motocyklů. Nejlépe to vidíte na předepsaných servisních intervalech. Právě složitý servis a ještě častěji, než bylo zvykem u jiných motocyklů, nezřídka odrazoval zájemce o koupi Ducati. Dnes je u většiny modelů standardem interval výměny oleje 15 000 km a servisní interval na seřízení ventilových vůlí 30 000 km. Ještě dál ale jde Multistrada V4, u níž se ventily seřizují až po 60 000 km! U konkurentů to mezitím děláte dvakrát…

Zároveň s prodlouženou čtyřletou zárukou dostáváte automaticky ke každé nové Ducati také čtyřletou asistenční službu zdarma. Ta se vztahuje nejen na případné poruchy (protože nic jako 100% spolehlivost neexistuje), ale také třeba na nehodu, kdy vám nepojízdný motocykl bezplatně dopraví do nejbližšího autorizovaného servisu Ducati, uhradí nutné ubytování, náhradní dopravu atd. Zkrátka s Ducati si kupujete nejen špičkový motocykl, ale také špičkové služby.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)




TOPlist