globalmoto_kveten




BMW představí novinky na Motosalonu

Deset volných vstupenek na Motosalon věnovalo do soutěže už tradičně BMW. To pro letošní rok opět vyrukovalo s velkým množstvím novinek, kde hrajou prim hlavně vylepšené boxery a zbrusu nový superbike. Pět výherců dostane dvě vstupenky, pokud budete jedním z nich, můžete si na prohlídku stánku BMW vzít ještě někoho s sebou.

Stánek BMW v hale číslo 4 rozhodně nepřehlédnete, je totiž největší a vlastně patří k těm největším na výstavě celkově. Ještě aby ne, když má výrobce s vrtulí ve znaku připraveno hned 8 novinek. Včele téhle skvadry je hned pětice strojů poháněných novou verzí oblíbeného boxeru. Tady to bude chtít se hlavně svézt, ale u většiny strojů se hýbalo s výbavou, objevují se nové přístrojové panely a barvy, a to chce důkladnou obhlídku.

Velkou hvězdou bude beze sporu zbrusu nová silniční žiletka S 1000 RR. Ta se sice ještě sériově nevyrábí, ale přesto se ji podařilo českému zastoupení na výstavu dostat. Z úplně opačného spektra pochází skútr C 400 GT. U něj si na vlastní oči můžete udělat názor na jeho rozporuplný design. Zato na vzhled nových osmsetpadesátek jsme už zvyklí, takže obhlídka nové verze GS Adventure proběhne určitě bez nějakých rozporuplných emocí, to samé platí pro žádanou novou 1250 Adventure. Každoroční tradicí je také představení některého speciálně upraveného modelu, ani letošek nebude výjimkou. Zatím můžeme prozradit, že opět půjde o jednoho z rodu NineT. O co půjde přesně, to se musíte přijít podívat na letňanské výstaviště. Hala číslo 4, stánek 412. A pokud rodinu „najntýček“ znáte dobře, určitě pro vás nebude problém odpovědět na následující otázku.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolik modelů R nineT je ve standardní nabídce BMW?
    • 3
    • 5
    • 7
  • Kolik modelů z aktuální nabídky BMW Motorrad je vybaveno technologií BMW ShiftCam?
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 54 Kč od 9 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Dawes přispěl 6 Kč
f650tomas přispěl 6 Kč
KALUP přispěl 6 Kč
Mark09 přispěl 6 Kč
Mušketýr2013 přispěl 6 Kč
Tanja8 přispěla 6 Kč
marafzs600 přispěl 6 Kč
Ivoš83 přispěl 6 Kč
Freddy_X přispěl 6 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist