globalmoto_duben_nolan




Redakční podcast: Podzim s motorkami i podzim života motorek

Šestý díl našeho redakčního podcastu se nemůže nevěnovat aktuálně nejpalčivějšímu problému, který nás v jedné stopě postihl, a tím je pořádná kosa. Probereme ovšem i to, co nástupu podzimu předcházelo, a podzimu vůbec se budeme věnovat i ve více směrech.

Podzim není jen období, při němž se hodnoty na teploměru limitně blíží nule. Podzim může značit i podzim života motorek – třeba těch, které máte v garáži, a které nevyjedou kvůli zpuchřeným gumičkám, rozlepeným přírubám, zoxidovaným konektorům... Možná sami znáte ten pocit, kdy jste považovali techniku nějaké motorky za nesmrtelnou, ale ona pak klekne na úplné drobnosti, tak jako kleklo Dominikovi testované BMW K1. 

Dominik s Honzisem se ovšem v novém dílu podcastu nebudou bavit jen o podzimu. Na přetřes přijdou novinky uplynulých dvou týdnů, řekneme si na čem kdo jezdi, a založíme klub latentních milovníků Piper Moto J1!

Podcast si můžete v plné délce rovnou přehrát zde:

Vedle toho, že si náš podcast můžete pustit přímo tady v přehrávači, najdete ho taky na SpotifyApple podcastech a platformě Soundcloud.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)
Dominik Valášek - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist