globalmoto_duben_nolan




Redakční podcast: Naše první i poslední pády

Za okny vydatně chumelí, což nás Pražáky pochopitelně dost polekalo. I přes ryze nemotorkářské počasí je tu ale další díl našeho redakčního podcastu, ve kterém se podíváme na novinky uplynulých dvou týdnů a pak si budeme povídat o tom, jak z motorek padáme.

Nikdo nechce padat, to je přece jasné. Jenže když už na to dojde, je dobré být připraven. A co nás na to připraví? No přece víc padání! Když je člověk sportovec, zvyklý odporoučet se občas na zem, navíc tu a tam potrénuje třeba na pitbiku, může být takový pád o dost menší průšvih, a člověka zdaleka tolik nevyplaší.

Podcast si můžete v plné délce rovnou přehrát zde:

S Honzou Zajíčkem si popovídáme o tom, jaké je padání na novinářských motorkách – nepřekvapivě je obvykle trochu dražší – a jak se opravují motorky pojištěné a nepojištěné. Uslyšíte i naše historky s prvními pády karamboly a budeme rádi, když nám hodíte svoje první zážitky s padáním z motorek do komentářů!

Vedle toho, že si náš podcast můžete pustit přímo tady v přehrávači, najdete ho taky na Spotify, Apple podcastech a platformě Soundcloud.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist