husqvarna_svartpilen_801_2




Redakční podcast: České motocyklové výstavy kdysi a dnes

Psal se rok 2007, když jsem jako šestnáctiletý chodil po Holešovicích a s naprostou fascinací hltal všechny ty nové stroje, které na mě tehdy měly podobný efekt jako má dneska motorka z MotoGP. Protože můžete si motorky na internetu prohlížet horem spodem, ale ten osobní kontakt prostě nic nenahradí.

Kapitoly článku

Právě o českých jarních motocyklových výstavách se budeme bavit se Zajochem v dnešním dílu našeho redakčního podcastu. Oba jsme stejně staří a oba můžeme říct, že naše motorkářská já byla právě jarními výstavami, které se původně odehrávaly na pražském holešovickém výstavišti, do značné míry tvarována. A nešlo jen o motorky. Šlo i o ty holky, kterých byly stánky plné. Třeba ty u Yuki.

Podcast si můžete v plné délce rovnou přehrát zde:

Pobavíme se taky o aktuální podobě výstav, která pro začínající ani pokročilé motorkáře neztratila nic ze svého kouzla. Letošní Motosalon v Brně začíná již za 16 dní, my na něm budeme a těšíme se na to, že nás tam přijdete navštívit. Koneckonců ten přímý kontakt s motorkami… ten prostě nic nenahradí.

Mimochodem v podcastu slibujeme, že dáme do galerie v další kapitole i pár fotek z našich prvních výstav. Mrkněte tedy na ně, pokochejte se slečnami od Yuki, ale i námi v našich raných motorkářských začátcích.

 

 

Vedle toho, že si náš podcast můžete pustit přímo tady v přehrávači, najdete ho taky na Spotify, Apple podcastech a platformě Soundcloud.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist