husqvarna_svartpilen_801_2




Mladý cestovatel Ondra Hübscher na tandemu s Vláďou: Vyjedu z baráku a směju se celou cestu

Hostem pátečního seriálu rozhovorů Na tandemu s Vláďou je teprve dvaadvacetiletý cestovatel Ondra Hübscher, který se před pár dny vrátil z dvouměsíční cesty po Africe a není se čemu divit, že je stále plný dojmů a zážitků, které při dobrodružné cestě prožil. Ondra v rozhovoru vypráví o nové motorce, na které na cestu absolvoval, o zemích, které v Africe navštívil, ale také o komplikacích na hranicích nebo lidech, co potkal a udělali na něj skvělý dojem.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • O nápadu vyrazit na cestu po Africe
  • Jak se připravoval na cestu, co musel zařídit a co si sbalil
  • O nové Hondě Transalp a zkušenostech při dvouměsíční cestě
  • Jaké trable musel řešit na hranicích a co ho zaskočilo
  • O lidech, co potkal a jejich životě
  • Jak během cesty jedl, kde bydlel a jak řešil servis

Audio verzi k rozhovoru v plné délce si můžete rovnou přehrát zde:

Tento díl je o cestování a o zážitcích mladého cestovatele Ondry, který se na pár měsíců vydal do Afriky a navštívil několik afrických zemí, najel zhruba osmnáct tisíc kilometrů a potkal spoustu zajímavých lidí. Jak sám říká, důležitý je úsměv, který ho doprovázel celou cestou, i když občas to až tak veselé nebylo, tím spíš při přechodu hranic s Mauretánií. Ondru to stálo dost času i dost peněz, ale hlavu si z toho nedělá. Během cesty potkal spoustu lidí, kteří se mu snažili pomoc a kteří ho pozvali k sobě domů. Díky tomu měl šanci poznat jejich každodenní život, ochutnat místní dobroty a poznat zemi i z té druhé stránky.

Pokud vás zajímá, kde se Ondrovi líbilo nejvíce, kam by se rád vrátil, nebo jaké trable mu místní obyvatelé pomohli vyřešit, poslechněte si tento rozhovor. Dozvíte se také víc o Hondě Transalp, na které do Afriky vyrazil a kterou vlastně během cesty teprve poznával. Ondra přiblíží také to, jak cestu plánoval, co si musel přes stratem afrického dobrodružství vyběhat a co všechno si sebou vezl.

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Jan Hrubeš - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist