yamaha_demo_tour




Michal Melichar a Malaguti, Lambretta a Brixton na tandemu s Vláďou: Mám rád superbiky z 80. let

Michal Melichar zastupuje importérství značek Malaguti, Lamretta a Brixton a to bylo hlavní téma, o kterém jsme si v seriálu rozhovorů Na tandemu s Vláďou povídali. Povídali jsme si nejen o tom, co zastoupení těchto značek obnáší, ale také o tom, jaké motorky Michala baví, na čem se rád sveze a co si šlechtí ve své garáži.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

 O čem se mluvilo:

  • O značkách Lambretta, Malaguti a Brixton
  • Co všechno obnáší uvést na trh novou značku
  • O motorkách, které má Michal ve své garáži a na kterých den co den jezdí
  • Jak se vyvíjí trh a jací jsou dnešní zákazníci
  • Co vše zastoupení značek obnáší  
Náš tip

Stahujte dlouhou verzi rozhovoru v mp3: melichar.mp3

Michal Melichar pracuje pro firmu G-moto, která k nám dováží tři značky, konkrétně Malaguti, Lambrettu a Brixton. V rozhovoru vypráví, kdy vznikla myšlenka podnikat v motocyklové branži, a proč si firma vybrala zrovna tyto značky. Přizná, co ho překvapilo, co předčilo jeho očekávání a co naopak zůstalo za očekáváním. Zajímá vás, na co se v nejbližší době můžete od těchto značek těšit, které modely patří mezi nejžádanější a jak se trh vyvíjí nebo jací jsou dnešní zákazníci? Tak na to najdete odpověď v páteční rozhovoru Na tandemu s Vláďou, stejně jako o historii šmrncovní značky Lambretta, která do ulic světových metropolí posílá hodně stylové skútry, a nepochybujte o tom, že  si je zaručeně s jinou značkou nespletete.

Uslyšíte také o motorkách, pro které má Michal slabost a šlechtí si je ve své garáži, ale také o tom, že totálně podlehl kráse superbiků z osmdesátých a devadesátých let. Dozvíte se, na kterých modelech se Michal rád sveze, co v sedle motorek zažil, anebo co by si rád vyzkoušel. A jestli si chcete vyzkoušet některý z modelů z portfolia dovozce G-moto, dozvíte se, jaké akce chystá a kde si budete moci Lambrettu, Malaguti nebo Brixton vyzkoušet.

Přečtěte si také:

 

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist