husqvarna_svartpilen_801_2




Honza Žďárský na tandemu s Vláďou: Gruzie je jako Rumunsko před dvaceti lety

Je zajímavé sledovat různé příběhy lidí, kterým motorky změnily život. To je případ i Honzy Žďárského, který utekl z korporátu a začal se věnovat motorkám. Kromě ježdění na motorce ho očarovala Gruzie a s postupem času se mu podařilo obě vášně spojit. Dneska pořádá enduro výlety po Gruzii a v pátečním seriálu rozhovorů Na tandemu s Vláďou vypráví o tom, jak to tam chodí, co tam jde zažít a jak se tam žije.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • O Gruzii a ježdění na motorce
  • Jaká je Gruzie, jací tam žijí lidé a co se tam dá zažít
  • O přírodě a možnostech Gruzii poznat ze sedla motorky
  • Proč se rozhodl organizovat výlety na motorce po Gruzii
  • O zvycích, jídle a kultuře
    Náš tip

    Nekrácená audioverze ke stažení zde: zdarsky.mp3

Honza Žďárský propadl ježdění na motorce a teprve nedávno vyměnil naháče za enduro. Stejně jako motorky má rád hory a přírodu, a proto se není čemu divit, že podlehl kouzlu divoké Gruzie. Tráví tam čas v zimě a tráví tam čas v létě, kdy se dá Gruzie poznávat ze sedla motorky. Právě proto organizuje výlety po Gruzii.

Poslechněte si rozhovor, ve kterém Honza přiblíží život v Gruzii, lidi, kteří tam žijí nebo přírodu, která je tam ryzí a divoká. Dozvíte se o jídle, které je pro Gruzii typické a také o víně nebo vyhlášeném koňaku, který stojí za to ochutnat. Pokud vás zajímá, jak se v Gruzii jezdí na motorce a co všechno obnáší organizovat výlety pro lidi, poslechněte si další díl seriálu Na tandemu s Vláďou.

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Související firma
  • Georgia-Trip

    Georgia-Trip nabízí maximální zážitky z Gruzie. Georgia-trip tvoří tým zkušených profesionálů, kteří Vám pomohou Gruzii poznat. Za posledních 15 let Georgia-Trip v Gruzii vybudovala široké technické a odborné zázemí. To je důvod, proč Vám můžeme pomoci objevovat gruzínskou krajinu jinak, lépe a z...




TOPlist