globalmoto_unor




Výstava Motocykel i s novou Hondou CB 1000R

Týden po brněnském výstavním šílenství se karavana novinek přesunula k našim východním sousedům. V Bratislavě právě probíhá výstava Motocykel, kde nechybí jak nejdůležitější značky se svými novinkami, tak i ty menší. A nechyběli jsme tam ani my, prostřednictvím zvědavého oka Vládi Rejdy.

Kapitoly článku

Návštěvníci výstaviště mají možnost shlédnout například nové ale i dříve představené stroje BMW, mezi kterými nechybí nová „efková“ cestovní endura nebo velký cestovní koráb Grand Amerika. Harley-Davidson přivezl všechny své novinky, stejně tak Kawasaki, která navíc zaujala vítězným strojem z WSBK a nechybí ani další zástupce americké školy Indian.

Dalšími japonskými značkami jsou Suzuki s novým SV 650X a speciálem MotoGP a Yamaha, jejímuž stánku vévodí tříkolka Niken a Rossiho M-1, doplněná o speciál z mistrovství světa Endurance týmu Maco.

To, co se ještě nepovedlo Hondě na výstavě v Brně, se na Slovensku podařilo. Na jejím stánku si tak, kromě ostatních novinek, mohou návštěvníci prohlédnout očekávanou Hondu CB 1000R. KTM přivezla své offroadové motorky ale i silniční modely včele s Dukem 790, stejně tak přivezla své novinky sesterská Husqvarna.

Piaggio group představilo své skútry Piaggio a Vespa, k nim přidalo Aprilie a Moto Guzzi. Z italských zástupců nechybí ani MV Agusta a Ducati, včele s novou Panigale. Dalším evropským zástupcem je Triumph s novým Speed Triplem, rodinkou Tigerů a Bobberem black.

Z menších značek si v hlavním slovenském městě můžete prohlédnout motorky Benelli, SYM, Brixton nebo třeba reinkarnovaný skútr Lambretta. Zapomenout nesmíme ani na naší značku Jawa s kompletní modelovou řadou včetně novinky 350 Special.

Vystavují i čtyřkolkáři, z nich zmiňme třeba stroje z koncernu BRP nebo u nás populární TGB a CF Moto.

Nechybí ani široká nabídka doplňků a příslušenství, které vystavují i české firmy Global moto, Geneze, ASP Group a další. Ze značek to je potom AGV, Trilobite, LS2, MBW, M-Style nebo třeba Shoei.

Součástí výstavy Motocykel je i soutěž přestaveb, na své si přijdou fanoušci závodních strojů a nechybí bohatý doprovodný program.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autoři článku obdrželi prémie 10 Kč od 5 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Freddy_X přispěl 2 Kč
speroure přispěl 2 Kč
Simon4ever přispěl 2 Kč
Petaheaven přispěl 2 Kč
NP přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist