globalmoto_kveten




Bandita v podání Rolanda Sandse

Jméno Bandito sedí novému motocyklu z dílny Roland Sands Design perfektně. Jako správný bandita vás totiž při prvním pohledu na stroj minimálně na pár vteřin připraví o dech.

Roland Sands chtěl vytvořit extrémní a nekompromisní motocykl a inspiroval se prací skupiny Bandito Brothers. Základ stroje tvoří Harley-Davidson Heritage Softail Classic, ale na začátku přestavby byl zbaven všech zbytečných dílů. Designéři RSD si poté prohlédli kostru stroje a postupně začali přidávat díly, které odpovídaly požadovanému konečnému designu.
Podélnou linii motocyklu charakterizují kulaté přední světlo posazené do ručně vyráběného plechového držáku, sedadlo Boss a úzký zadní blatník. Celkový vzhled stroje je dále doladěn stylovým vzduchovým filtrem, karbonovým výfukem, širokými řídítky a drobnostmi jako jsou víčko nádrže či držák RZ. Perfektní tečkou za velmi povedenou přestavbou je nádherný retro lak.
To, že si s žádným banditou není radno zahrávat, poznal na vlastní kůži i Roland Sands. Při focení motocyklu na okruhu se postupně pustil i do driftování, které nakonec skončilo pádem. Jak Roland, tak i Bandito si ze souboje odnesli naštěstí jen pár škrábanců.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (21x):



TOPlist