yamaha_mt09




Motocykl Speciál 2017: Renovace

Psali jste si o něj, tak ho tady máte! Průvodce renovací Jawy, který bez okolků, mýtů a polopravd odhaluje, co všechno se ukrývá pod rudým lakem a zlatými linkami těchto dnes už legendárních strojů. Speciál magazínu Motocykl navíc doplňuje celá řada zajímavých témat a jízdních dojmů spjatých s českou poválečnou motocyklovou produkcí!

Speciál Renovace vás za doprovodu neopakovatelných snímků Tomáše Škody nechává nahlédnout pod ruce renovačních mistrů, zavede vás do míst, kde se zastavil čas a odpočívají tam stroje těch největších jmen české závodní historie, podívá se zblízka na oblíbenou Kývačku a dokáže vám, že dnes Jawa nemusí být pojmem pouze v českých garážích.

Nechybí ani unikátní porovnání Péráku s Ogarem, příběh restaurování milionté vyrobené Jawy-ČZ, vzpomínka na legendu české silnice Františka Šťastného či osobní pohled na bohatou motocyklovou historii strahovského stadionu.

Věříme, že si každý, kdo s láskou vzpomíná, nebo naopak teprve nově objevuje příběhy mechanických nositelů odkazu českého motocyklového inženýrství, vybere!

MOTOCYKL Speciál 2017: Renovace včetně krásného plakátu vychází v pátek 3. března. Navštivte nás na veletrhu Motosalon v hale 2 a získejte čerstvý speciál za zvýhodněnou cenu již od čtvrtka 2. března!

 

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist