globalmoto_kveten




Motocykl 5/2015

Nové číslo Motocyklu vám exkluzivně přináší vůbec první jízdní dojmy z kompresorem dopované Kawasaki Ninja H2R. Tím ale nabídka zajímavého čtení rozhodně nekončí…

Kromě svezení na zběsilé Kawasaki najdete v novém Motocyklu třeba i srovnání dvou oblíbených cestovních endur – BMW F 800 GS a nového Triumphu Tiger 800 XCx. Pro fandy nakedů jsme v Bangkoku vyzkoušeli kompletně inovovanou řadu KTM Duke. Nejen o nových KTM, ale i o motorkářském životě v thajské metropoli se dočtete v exkluzivní reportáži.
Samozřejmě nechybí další oblíbené rubriky. Druhým dílem pokračuje seriál Freeridetrénink s Grahamem Jarvisem. Na úspěšné zahájení seriálu o renovaci Jawy 350/354 navazujeme dalšími praktickými tipy pro všechny, kteří se chtějí pustit do restaurování. V servisní rubrice poradíme, na co si dát pozor při koupi oblíbené Hondy VTR1000F. Pořádně jsme také proklepli druhou generaci Multistrady. Prozradíme, v jakém stavu Ducati přežila 50 000 km dlouhý test.
Pokud přemýšlíte, jak na začátku sezony zlepšit svoji pasivní bezpečnost, zaujme vás přehled aktuální nabídky motocyklových airbagů – poradíme s výběrem. Navštívili jsme také několik českých dílen, ve kterých vznikly ty nejlepší soutěžní přestavby Harley-Davidsonu Street 750. Pro milovníky motocyklové historie přinášíme příběh Kevina Schwantze a jeho Suzuki GS700ES v úpravě Yoshimura.
Věříme, že vás nový Motocykl potěší.
Motocykl 5/2015 vychází ve středu 8. dubna

• Veškeré informace na www.motocykl-online.cz nebo na www.facebook.com/motocyklonline
• Předplatné na www.predplatne.cz
• Časopis vychází také elektronicky na portálech: cs.publero.com www.floowie.com/cs a www.wooky.cz
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):



TOPlist