gbox_leden



Vyhrajte set lehkých zavazadel od RSA

Kdo cestuje, má motorku vybavenou velkými pevnými kufry. Ovšem motorkaření není jenom o dvoutýdenních dovolených a na krátkou odpolední projížďku určitě nebudete z motorky dělat náklaďák, když potřebujete jenom klíče, mobil, láhev s pitím a sušenku. Jenže kam s tím? Do tankvaku, kapsičky na stehno nebo brašny na sedlo – a všechno tohle můžete teď vyhrát!

Pro každou situaci se hodí něco jiného a někdy si člověk nemůže přidělat věci na sedlo spolujezdce, protože tam už někdo sedí, jindy se vám nehodí tankvak a taštička na stehno je spíš na ty malé věci a láhev s pitím do ní nedáte. No jo, ale to si má člověk kupovat všechno zvlášť? Inu, nemusí. Česká značka RSA, která je přímo spojena se sítí motoshopů a e-shopem MotoZem, nabízí všechny tyhle tři prvky ve výhodném setu a vy potom jenom vybíráte, co přesně se vám ten který den hodí nejvíce. Jak tankvak, tak brašna na sedlo mají shodný objem zhruba 8 litrů, ale liší se jejich tvar (a samozřejmě umístění). Tankvak je aerodynamicky tvarovaný s obdélníkovou podstavou, na nádrži jej drží buď čtveřice magnetů, nebo popruhy (samozřejmě že jej za ně můžete uchytit i na zadní sedlo, ale proč byste to dělali, když na to máte samostatnou brašnu?), má i popruh na nošení a přichycení za krk řízení a na vrchu najdeme slídu na mapu a samostatný otvor pro navigaci. Zespodu má protiskluzový povrch, což platí i pro brašnu na zadní sedlo, jejíž podstava je více čtvercová a celá brašna se dá na výšku zvětšit do dvou poloh. Uchycení k sedlu se řeší klasicky popruhy, brašnu tvoří jedna velká voděodolná kapsa plus pro případ velkého výplachu můžete použít i přiloženou pláštěnku. Pokud potřebujete úložný prostor jen na to nejnutnější, tedy mobil, peněženku, klíče nebo cigára, k tomu velmi dobře poslouží malá kapsa na stehno se dvěma vnitřními kapsami s voděodolnými zipy. Stejně jako u tankvaku a brašny na sedlo je i tahle kapsa naprosto univerzální, na tělo si ji uchytíte popruhem na stehně a popruhem přes pás, který je nastavitelný v rozmezí 80-125 cm, což by mělo většině populace bohatě stačit. A kdybyste snad zjistili, že vám některý z produktů nesedí, můžete celý set jednoduše vrátit za velmi vstřícných podmínek, k nimž se váže i naše soutěžní otázka (nápovědu můžete hledat zde). Velice vstřícná je také cena, za všechny tři věci totiž dáte pouze 2199 Kč, ovšem kdo správně odpoví a bude mít štěstí při losování, ten celý set u nás získá zadarmo!

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaká je v MotoZemi lhůta pro výměnu a vrácení zboží?
    • 100 dní
    • 10 dní
    • 1 den

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...



TOPlist