Téma: Nedělní pokec
 
13.7.2008 v 13:15
Ahoj lidi, tak co, taky trávíte nedělní oběd a jen tak se tu poflakujete?
Můžeme pokecat
Já uvařila kuřecí tažin - marockou specialitu - s novýma bramborama a čerstvou zeleninou a bylo to moc dobrý
A teď mám nacpaný břicho a nic se mi nechce
Předchozí
1 2 3 4... 5
Následující

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:17 | Nahoru | #1
Já! Můžu já!?!

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:20 | Nahoru | #2
Ahoj :)
Kuřecí ta...co?? CO to toto? Tahle odpověď spíše patří do Sectoru TO lol Jak se to dělá, čeeče?
Já mám mrinované kuřecí na grillu a nevím, co k tomu za přílohu - chleba, nebo brambory....

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:20 | Nahoru | #3
Já jsem se taky pořádně nadlábl,pak jsem šel na záchod a všechno to vyzvracel,musim si udržet sportovní figuru.Dělám to tak každý den.

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:21 | Nahoru | #4

AngelZX-4R>Ahoj :)
Kuřecí ta...co?? CO to toto? Tahle odpověď spíše patří do Sectoru TO lol Jak se to dělá, čeeče?
Já mám mrinované kuřecí na grillu a nevím, co k tomu za přílohu - chleba, nebo brambory....


Chleba!!!!!!!!!!!

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:22 | Nahoru | #5
no taky sem se pěkně napapala a teď asi pudu umřít do houští po perném víkendu

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:24 | Nahoru | #6

SValovec>Já jsem se taky pořádně nadlábl,pak jsem šel na záchod a všechno to vyzvracel,musim si udržet sportovní figuru.Dělám to tak každý den.



lol lol lol lol

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:24 | Nahoru | #7

SValovec>AngelZX-4R>Ahoj :)
Kuřecí ta...co?? CO to toto? Tahle odpověď spíše patří do Sectoru TO lol Jak se to dělá, čeeče?
Já mám mrinované kuřecí na grillu a nevím, co k tomu za přílohu - chleba, nebo brambory....
Chleba!!!!!!!!!!!


No jo, ale normální - Šumavy moc není a zbývá toastovej, takže asi brambor, bo zeleninu

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:25 | Nahoru | #8
Obed? Nedelni obed!? Ja vedel, ze jsem na neco zapomnel, jdu se najist.

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:35 | Nahoru | #9
cort> jj, můžeš, když se nebudeš prát a hádat

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:37 | Nahoru | #10
Dobrá víla> Já? Tejden už sekám latinu.

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:38 | Nahoru | #11
To se máte já jsem v praci

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:38 | Nahoru | #12
Dobrá víla>
Lepší by byl šukec...

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:39 | Nahoru | #13

AngelZX-4R>SValovec>AngelZX-4R>Ahoj :)
Kuřecí ta...co?? CO to toto? Tahle odpověď spíše patří do Sectoru TO lol Jak se to dělá, čeeče?
Já mám mrinované kuřecí na grillu a nevím, co k tomu za přílohu - chleba, nebo brambory....
Chleba!!!!!!!!!!!
No jo, ale normální - Šumavy moc není a zbývá toastovej, takže asi brambor, bo zeleninu


Toustovej ne,brambor se celkem dá a zeleninka je supr,ta nesmí chybět na žádném talíři.

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:41 | Nahoru | #14

K7>Dobrá víla>
Lepší by byl šukec...


To je to masoooo lol jsi odhalen lol

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:41 | Nahoru | #15

SValovec>AngelZX-4R>SValovec>AngelZX-4R>Ahoj :)
Kuřecí ta...co?? CO to toto? Tahle odpověď spíše patří do Sectoru TO lol Jak se to dělá, čeeče?
Já mám mrinované kuřecí na grillu a nevím, co k tomu za přílohu - chleba, nebo brambory....
Chleba!!!!!!!!!!!
No jo, ale normální - Šumavy moc není a zbývá toastovej, takže asi brambor, bo zeleninu
Toustovej ne,brambor se celkem dá a zeleninka je supr,ta nesmí chybět na žádném talíři.



Správněěěěěěěěěěěěěěěě

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:42 | Nahoru | #16

AngelZX-4R>K7>Dobrá víla>
Lepší by byl šukec...
To je to masoooo lol jsi odhalen lol


Chytrá a hezká blondýnka mě nachytala, jo? lol

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:44 | Nahoru | #17
AngelZX-4R> no původně to mělo být z krůtího masa, ale já to udělala z kuřecího

Tady je recept:

asi 1 kg krůtího masa
6 vajec
125 g másla
1 svazek zelené petrželky
štáva z 1 citrónu
1 cibule
1 malá celá skořice
1/2 lžičky mletého kmínu
1/2 lžičky sladké papriky
sůl
pepř

Krůtí maso omyjte, osušte a nakrájejte na větší kousky. Maso vložte do většího hrnce, zalijte sklenicí vody, přidejte máslo, najemnou nasekanou cibuli, celou skořici, osolte a opepřete. Uveďte do varu a duste za občasného promíchání doměkka (podle potřeby ještě podlijte vodou). Měkké maso vyjměte a přendejte do tepla. Do šťávy z dušení přidejte nasekanou petrželkovou nať a citronovou šťávu. Na mírném ohni vařte, až šťáva zhoustne. Potom vyndejte skořici a omáčku stáhněte z plotny. Vejce rozšlehejte se solí, pepřem a kmínem. Maso s polovinou omáčky vložte do zapékací nádoby, zalijte vaječnou hmotou, poprašte paprikou a v předehřáté troubě pečte 10-15 minut při 200 st C. Zbytek omáčky uveďte do varu a přelijte jí zapečené maso s vejci. Podávejte horké s čerstvou zeleninou.

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:44 | Nahoru | #18

K7>AngelZX-4R>K7>Dobrá víla>
Lepší by byl šukec...
To je to masoooo lol jsi odhalen lol
Chytrá a hezká blondýnka mě nachytala, jo? lol



Tak jestli mluvíš o mě, tak na mě sedí akorát ta BLONDYNKA lol lol

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:45 | Nahoru | #19

Dobrá víla>AngelZX-4R> no původně to mělo být z krůtího masa, ale já to udělala z kuřecího

Tady je recept:

asi 1 kg krůtího masa
6 vajec
125 g másla
1 svazek zelené petrželky
štáva z 1 citrónu
1 cibule
1 malá celá skořice
1/2 lžičky mletého kmínu
1/2 lžičky sladké papriky
sůl
pepř

Krůtí maso omyjte, osušte a nakrájejte na větší kousky. Maso vložte do většího hrnce, zalijte sklenicí vody, přidejte máslo, najemnou nasekanou cibuli, celou skořici, osolte a opepřete. Uveďte do varu a duste za občasného promíchání doměkka (podle potřeby ještě podlijte vodou). Měkké maso vyjměte a přendejte do tepla. Do šťávy z dušení přidejte nasekanou petrželkovou nať a citronovou šťávu. Na mírném ohni vařte, až šťáva zhoustne. Potom vyndejte skořici a omáčku stáhněte z plotny. Vejce rozšlehejte se solí, pepřem a kmínem. Maso s polovinou omáčky vložte do zapékací nádoby, zalijte vaječnou hmotou, poprašte paprikou a v předehřáté troubě pečte 10-15 minut při 200 st C. Zbytek omáčky uveďte do varu a přelijte jí zapečené maso s vejci. Podávejte horké s čerstvou zeleninou.



Týjo, díky.....ale neumím si to představit s tou skořicí, mám ji zafixovanou na sladké...jak to chutná??

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:45 | Nahoru | #20

SValovec>Já jsem se taky pořádně nadlábl,pak jsem šel na záchod a všechno to vyzvracel,musim si udržet sportovní figuru.Dělám to tak každý den.



a děláš si z nás srandu, jinak by ses tím tady nechlubil

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:45 | Nahoru | #21

AngelZX-4R>K7>AngelZX-4R>K7>Dobrá víla>
Lepší by byl šukec...
To je to masoooo lol jsi odhalen lol
Chytrá a hezká blondýnka mě nachytala, jo? lol

Tak jestli mluvíš o mě, tak na mě sedí akorát ta BLONDYNKA lol lol


Nepovídej...Já si stojím zatím, co jsem řekl...

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:46 | Nahoru | #22

Puma>no taky sem se pěkně napapala a teď asi pudu umřít do houští po perném víkendu



jj, je to někdy náročný

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:48 | Nahoru | #23

Dobrá víla>SValovec>Já jsem se taky pořádně nadlábl,pak jsem šel na záchod a všechno to vyzvracel,musim si udržet sportovní figuru.Dělám to tak každý den.

a děláš si z nás srandu, jinak by ses tím tady nechlubil



Věř mu, holka, asi na to vypadá, bo co,já nevím ... lol

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:49 | Nahoru | #24

AngelZX-4R>Dobrá víla>AngelZX-4R> no původně to mělo být z krůtího masa, ale já to udělala z kuřecího

Tady je recept:

asi 1 kg krůtího masa
6 vajec
125 g másla
1 svazek zelené petrželky
štáva z 1 citrónu
1 cibule
1 malá celá skořice
1/2 lžičky mletého kmínu
1/2 lžičky sladké papriky
sůl
pepř

Krůtí maso omyjte, osušte a nakrájejte na větší kousky. Maso vložte do většího hrnce, zalijte sklenicí vody, přidejte máslo, najemnou nasekanou cibuli, celou skořici, osolte a opepřete. Uveďte do varu a duste za občasného promíchání doměkka (podle potřeby ještě podlijte vodou). Měkké maso vyjměte a přendejte do tepla. Do šťávy z dušení přidejte nasekanou petrželkovou nať a citronovou šťávu. Na mírném ohni vařte, až šťáva zhoustne. Potom vyndejte skořici a omáčku stáhněte z plotny. Vejce rozšlehejte se solí, pepřem a kmínem. Maso s polovinou omáčky vložte do zapékací nádoby, zalijte vaječnou hmotou, poprašte paprikou a v předehřáté troubě pečte 10-15 minut při 200 st C. Zbytek omáčky uveďte do varu a přelijte jí zapečené maso s vejci. Podávejte horké s čerstvou zeleninou.


Týjo, díky.....ale neumím si to představit s tou skořicí, mám ji zafixovanou na sladké...jak to chutná??



ještě podotknu, že se to marocky jmenuje a píše:
tajine - česky Tažin a je to i se skořicí moc dobrý. Má to takovou špičku, takovou jako lehkou pikantnost díky té skořici

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:50 | Nahoru | #25

Peacemaker>Obed? Nedelni obed!? Ja vedel, ze jsem na neco zapomnel, jdu se najist.



už jsi to zvládl?

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:51 | Nahoru | #26

cort>Dobrá víla> Já? Tejden už sekám latinu.



a na jak velké kousky? lol

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:52 | Nahoru | #27

g-s-x-r-600>To se máte já jsem v praci



však ti to taky uteče

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:53 | Nahoru | #28

K7>Dobrá víla>
Lepší by byl šukec...



ty jsi ještě asi dost mladej, nebo jsi ho už dlouho neměl, že ho upřednostníš před jídlem

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:55 | Nahoru | #29

AngelZX-4R>Dobrá víla>SValovec>Já jsem se taky pořádně nadlábl,pak jsem šel na záchod a všechno to vyzvracel,musim si udržet sportovní figuru.Dělám to tak každý den.

a děláš si z nás srandu, jinak by ses tím tady nechlubil

Věř mu, holka, asi na to vypadá, bo co,já nevím ... lol



já mu prostě nevěřím lol

Nedělní pokec

13.7.2008 v 13:57 | Nahoru | #30
Dobrá víla> Hehehe
Předchozí
1 2 3 4... 5
Následující
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist