Budu si muset pořídit nový chlazení na pivo, prastarý odešlo. Máte s něčím zkušenosti? Jde mi jen o takovýto domácí chlastání, přes zimu jednou za čas sud v garáži, 10-15 lidí. V létě častěji něco o fous většího na zahradě, ale max 2 sudy na večer s klidnou výtočí. Doby, kdy sme se hecovali kdo vypije víc piv už sou bohužel pryč Určitě to musí mít vlastní kompresor.
Cenově tak kolem desítky. nejspíš něco jako tohle
Máte zkušenosti, popřípadě co používáte.
Díky
Naposledy editováno 18.02.2019 12:05:17
Za tu dobu vytocil cca 300 sudu a jediny co se zatim "rozbilo" byl nějakej o-kroužek, kterej se jednoduse vyměnil a uz se zas jelo
je dobry si k tomu poridit proplachovaci soupravu
Naposledy editováno 18.02.2019 12:53:23
1 reakcí na tento příspěvek Pivní chlazení
Ale, protoze mam den citaci ze serialu Hospoda. Kdyz Babula delal v Metrotechne, postrikali sud hasicakem. Stacilo 2, 3 minutky pockat a pivo bylo jak kren
1 reakcí na tento příspěvek Pivní chlazení
Závady:
- upadla jedna z plastovách/gumových nožiček, neřeším
- rozlomil se ovladač výkonu chlazení, lze ovšem štelovat i bez něj, za osu, neřeším
Oboje by šlo jednoduše opravit, ale funguje to i v tomhle stavu, tak proč se s tím namáhat. Nezacházím s tím v rukavičkách, ale zase s tím neházím o zem. Takové běžně použití.
Můžu doporučit.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Pivní chlazení
1 reakcí na tento příspěvek Pivní chlazení
Proplachoval jsem to normálně odšroubováním hlavy a napojením pivní hadice přímo na vodovod.
Naposledy editováno 19.02.2019 07:12:23
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Pivní chlazení
kubacech píše: Vlastní zkušenosti jako majitel nemám, ale spousta lidí v okolí si to pořídila, než jsem pořídil vlastní výčem tak jsem si to občas půjčoval a ještě jsem na to neslyšel křivého slova. 15-20l/hod na malou akci stačí, při větší partě v parném létě to už chladit nestíhá, ale furt lepší než chlazení v potoce a pípa tlakovaná ruční pumpou. Akorát jednou jsem zažil že se na tom nějak posralo něco kolem kompresoru a ten přestal tlakovat.
Proplachoval jsem to normálně odšroubováním hlavy a napojením pivní hadice přímo na vodovod.
kdyz se priskrti na pipe prutok, tak to stihne uchladit vsechno....jen se pak dela fronta
ale zase se udela misto u grilu
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Pivní chlazení
Jarrinn píše: kdyz se priskrti na pipe prutok, tak to stihne uchladit vsechno....jen se pak dela fronta
ale zase se udela misto u grilu
Když naběhne po naražení bečky 20 žíznivých lidí k pípě, tak to prostě chladit nestíhá
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Pivní chlazení
kubacech píše: Když naběhne po naražení bečky 20 žíznivých lidí k pípě, tak to prostě chladit nestíhá
proto mame v lete narazeno pernamentne a ti co zacnou uz po obede nezdrzuji ziznivce co se pridaji navecer
Jarrinn píše: proto mame v lete narazeno pernamentne a ti co zacnou uz po obede nezdrzuji ziznivce co se pridaji navecer
Já zese od známého vyřazené podpultové chlazení s dostatečnou kapacitou Jen se hůř přenáší a tlačit to musíš kompresorem nebo plynem. Dle výtoče.
Twister píše: Znackuju.
Ale, protoze mam den citaci ze serialu Hospoda. Kdyz Babula delal v Metrotechne, postrikali sud hasicakem. Stacilo 2, 3 minutky pockat a pivo bylo jak kren
Todle jsme taky dělali, když byla jen obyč pípa a žádnej chlaďák
1 reakcí na tento příspěvek Pivní chlazení
K číštění - čistit vodou je vcelku nahovno. Vypláchneš max. zbytky piva ale nevyčistíš nic. Pokud to myslíš vážně, je nezbytné čistit to louhem a až pak propláchnout vodou. Člověk by nevěřil, co z toho vyteče za sajgon. Ideální je na to sud ze zahradního postřikovače s ruční pumpou napojeným na bajonet.