Díky za všechny rady
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/tummenupp.gif)
1 reakcí na tento příspěvek Prosím o radu
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Prosím o radu
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/usch.gif)
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/lol.png)
1 reakcí na tento příspěvek Prosím o radu
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Prosím o radu
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/big_smile.png)
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/roll.png)
Klasika pořád dokola, jukni na tvrdost, jestli neplave a chutná studenej. íc ti nikdo neřekne, musí tě prostě chytit
1 reakcí na tento příspěvek Prosím o radu
Naposledy editováno 10.04.2013 22:19:25
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Prosím o radu
TOLI. píše: Nejdřív bych se kouknul jestli z toho někde neteče mouka. Pak bych okouknul barvu jestli se někde neodlupuje a jestli správně uschla.Pak bych kouknul zezadu jestli nemá dvě stopy. Mezi patkama by mělo bejt aspon 20cm a musí dobře sedět do huby- jak si vyvrátíš pant tak to nebude tvoje velikost a šel bych do něčeho s nižším objemem. Ještě bych se určitě zaměřil na to jak ti sedí do ruky a jestli je vyváženej. Olej doporučuju Zlatá haná- tak ti spadne vždycky namazanou stranou dolů. Pokud máš ještě nějaké otázky určitě se ozvi - jezdil sem už šumavu,rynárec,celozrn,dia, tmavý žitný,žitnopšeničný,francouzský,arabský,ruský,anglický takže mám již něco naježděno a vím o čem mluvím.
Moc díky za radu
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/wink.png)
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/01.gif)
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/smile.png)
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/tummenupp.gif)
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/tongue.png)
Mám na něho šahat přes igelit nebo holou rukou? Jsem začátečník, tak bych nerad naletěl
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/hmm.png)
1 reakcí na tento příspěvek Prosím o radu
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/sjuk.gif)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Prosím o radu
Tyhle moderní chleby, mrazeny polotovary dodelavany chemii.
Pak se to maj lidi naucit jist, tak plno lidi proste nezvladne poctivej chleba tak zacinaj zrat rohliky a housky
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Prosím o radu
jetam píše: Twister> to je o tom ze se kupuje nahovno chleba, kdyz koupíš sterej dobrej chleba kterej vykynul tak je dobrej i po 5dnech.
Tyhle moderní chleby, mrazeny polotovary dodelavany chemii.
Pak se to maj lidi naucit jist, tak plno lidi proste nezvladne poctivej chleba tak zacinaj zrat rohliky a housky
Cemu rikas starej dobrej chleba? Ja teda nekracim po tomdle svete zas tak dlouho, ale chleba mi vzdycky chutnal pouze ten "dnesni" jak byl vcerejsi uz to nebylo ono.
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/sjuk.gif)
Jo a nezapomen si vzit sebou nekoho kdo tomu rozumi.nejlip nekdo kdo tem chleba dobre zna a uz ho jedl.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Prosím o radu
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Prosím o radu
jetam píše: Twister> chleba z kvasku ;) po poctivej chleba
A kde se to da sehnat?
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Prosím o radu
Twister píše: A kde se to da sehnat?
Nejlépe si upéct vlastní, náklady na kilový domácí chleba (nebo dva půlkilové, tedy více křupavé kůrky) třicet - pětatřicet ká čé včetně elektriky.
Ad téma: na to, že jsi začátečník, si troufáš, vyser se na chleba a začni postupně od rohlíku, maximálně od veky. Potenciál chleba jako žabař stejně nevyužiješ.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Prosím o radu
Není čas pomalu ani jíst natož ještě péct chleba
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/sjuk.gif)
1 reakcí na tento příspěvek Prosím o radu
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/01.gif)
1 reakcí na tento příspěvek Prosím o radu
![](https://www.motorkari.cz/upload/images/smajlici/wink.png)