Téma: Prosím o radu
 
10.4.2013 v 21:51
Ahoj všichni příznivci jedné stopy. Zítra mám v plánu koupit v Kauflandu chleba. Můžete mi poradit, na co si mám dát při koupi pozor?

Díky za všechny rady . Příspěvky mimo téma budu nemilosrdně mazat.
Anketa: Kup si:
Světlý
5%
1
Tmavý
5%
1
Hovno
90%
18
Předchozí
1 2
Následující

1 reakcí na tento příspěvek Prosím o radu

10.4.2013 v 21:55 | Nahoru | #1
krájenej v pytliku

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Prosím o radu

10.4.2013 v 21:56 | Nahoru | #2
sherm14> ten ne, je hned plesnivej

Prosím o radu

10.4.2013 v 22:02 | Nahoru | #3
Dej si pozor na tu prodavačku která ho bude dávat do regálu protože až bude ohnutá tak bys jí ho tam mohl vrazit

1 reakcí na tento příspěvek Prosím o radu

10.4.2013 v 22:03 | Nahoru | #4
je to fuk v kauflandu dobrej chleba nekoupíš

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Prosím o radu

10.4.2013 v 22:04 | Nahoru | #5
jetam> jsem chtěla napsat...

Prosím o radu

10.4.2013 v 22:07 | Nahoru | #6
Jsi dost starý na funkci hledat !

Klasika pořád dokola, jukni na tvrdost, jestli neplave a chutná studenej. íc ti nikdo neřekne, musí tě prostě chytit

(reakce na) Prosím o radu

10.4.2013 v 22:09 | Nahoru | #7

Save77 píše: jetam> jsem chtěla napsat...


tak to napíš

Prosím o radu

10.4.2013 v 22:11 | Nahoru | #8
Nechoď do Kauflandu, mají tam hnusný chleby

(reakce na) Prosím o radu

10.4.2013 v 22:15 | Nahoru | #9

Save77 píše: sherm14> ten ne, je hned plesnivej


si nic jinýho nezaslouží,dobytek

1 reakcí na tento příspěvek Prosím o radu

10.4.2013 v 22:17 | Nahoru | #10
Nejdřív bych se kouknul jestli z toho někde neteče mouka. Pak bych okouknul barvu jestli se někde neodlupuje a jestli správně uschla.Pak bych kouknul zezadu jestli nemá dvě stopy. Mezi patkama by mělo bejt aspon 20cm a musí dobře sedět do huby- jak si vyvrátíš pant tak to nebude tvoje velikost a šel bych do něčeho s nižším objemem. Ještě bych se určitě zaměřil na to jak ti sedí do ruky a jestli je vyváženej. Olej doporučuju Zlatá haná- tak ti spadne vždycky namazanou stranou dolů. Pokud máš ještě nějaké otázky určitě se ozvi - jezdil sem už šumavu,rynárec,celozrn,dia, tmavý žitný,žitnopšeničný,francouzský,arabský,ruský,anglický takže mám již něco naježděno a vím o čem mluvím.

Naposledy editováno 10.04.2013 22:19:25

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Prosím o radu

10.4.2013 v 22:30 | Nahoru | #11

TOLI. píše: Nejdřív bych se kouknul jestli z toho někde neteče mouka. Pak bych okouknul barvu jestli se někde neodlupuje a jestli správně uschla.Pak bych kouknul zezadu jestli nemá dvě stopy. Mezi patkama by mělo bejt aspon 20cm a musí dobře sedět do huby- jak si vyvrátíš pant tak to nebude tvoje velikost a šel bych do něčeho s nižším objemem. Ještě bych se určitě zaměřil na to jak ti sedí do ruky a jestli je vyváženej. Olej doporučuju Zlatá haná- tak ti spadne vždycky namazanou stranou dolů. Pokud máš ještě nějaké otázky určitě se ozvi - jezdil sem už šumavu,rynárec,celozrn,dia, tmavý žitný,žitnopšeničný,francouzský,arabský,ruský,anglický takže mám již něco naježděno a vím o čem mluvím.



Moc díky za radu .

Mám na něho šahat přes igelit nebo holou rukou? Jsem začátečník, tak bych nerad naletěl .

1 reakcí na tento příspěvek Prosím o radu

10.4.2013 v 22:32 | Nahoru | #12
Hlavne v kauflandu nevedou pulenej chleba. Uz ho nevedou skoro nikde. O ctvrtkach ani nemluvim. A jak ma samotnej clovek sezrat celej chleba nez bude jako beton netusim No aspon kachny maji co zrat...

(reakce na) Prosím o radu

10.4.2013 v 22:38 | Nahoru | #13
FILODENDRON> Záleží jakej zvolíš košík- když velkej jezdící tak koženou rukavici a když budeš mít malej ruční tak textil! Mě překvapuje že tohle lidi neznaj a nezapomeň pozdravit!!! Jdu po obchodě s chlebem v ruce a nikdo mě nepozdraví i když mávám jak debil no to by mě vzal čert. Správnej chlebař umí pozdravit.

Prosím o radu

10.4.2013 v 22:39 | Nahoru | #14
Jo a rohlíkáře neuznávám!!!

Prosím o radu

10.4.2013 v 22:42 | Nahoru | #15
Ty uz taky

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Prosím o radu

10.4.2013 v 22:43 | Nahoru | #16
Twister> to je o tom ze se kupuje nahovno chleba, kdyz koupíš sterej dobrej chleba kterej vykynul tak je dobrej i po 5dnech.
Tyhle moderní chleby, mrazeny polotovary dodelavany chemii.
Pak se to maj lidi naucit jist, tak plno lidi proste nezvladne poctivej chleba tak zacinaj zrat rohliky a housky

Prosím o radu

10.4.2013 v 22:44 | Nahoru | #17
JInak na chleba VELKEJ POZOR, výzkum prokázal že 97% vrahů, násilníku, podvodníku jedno pravidelně CHLEBA!!!!

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Prosím o radu

10.4.2013 v 22:54 | Nahoru | #18

jetam píše: Twister> to je o tom ze se kupuje nahovno chleba, kdyz koupíš sterej dobrej chleba kterej vykynul tak je dobrej i po 5dnech.
Tyhle moderní chleby, mrazeny polotovary dodelavany chemii.
Pak se to maj lidi naucit jist, tak plno lidi proste nezvladne poctivej chleba tak zacinaj zrat rohliky a housky



Cemu rikas starej dobrej chleba? Ja teda nekracim po tomdle svete zas tak dlouho, ale chleba mi vzdycky chutnal pouze ten "dnesni" jak byl vcerejsi uz to nebylo ono. Jinak mluvim o klasickym konzumnim chlebu. Ale pravda je ze bochnik bych mel tak na tyden+ a to proste neprezije zadnej.

Prosím o radu

10.4.2013 v 22:56 | Nahoru | #19
P.S.
Prikoupil bych jeste klobasu . Kapitalismus v praxi a bez hranic no

Prosím o radu

10.4.2013 v 22:58 | Nahoru | #20
Urcite tam nechod ve ctvrtek.zacina letak a duchoci te umlati berlama a zadny chleba uz nebude.budou mit jen par kusu a v letaku je napsano jen do vyprodani zasob.
Jo a nezapomen si vzit sebou nekoho kdo tomu rozumi.nejlip nekdo kdo tem chleba dobre zna a uz ho jedl.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Prosím o radu

10.4.2013 v 23:09 | Nahoru | #21
Twister> chleba z kvasku ;) po poctivej chleba

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Prosím o radu

10.4.2013 v 23:10 | Nahoru | #22

jetam píše: Twister> chleba z kvasku ;) po poctivej chleba



A kde se to da sehnat?

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Prosím o radu

11.4.2013 v 06:24 | Nahoru | #24

Twister píše: A kde se to da sehnat?



Nejlépe si upéct vlastní, náklady na kilový domácí chleba (nebo dva půlkilové, tedy více křupavé kůrky) třicet - pětatřicet ká čé včetně elektriky.

Ad téma: na to, že jsi začátečník, si troufáš, vyser se na chleba a začni postupně od rohlíku, maximálně od veky. Potenciál chleba jako žabař stejně nevyužiješ.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Prosím o radu

11.4.2013 v 07:37 | Nahoru | #25
PetrXX>
Není čas pomalu ani jíst natož ještě péct chleba

(reakce na) Prosím o radu

11.4.2013 v 08:09 | Nahoru | #26

Twister píše: PetrXX>
Není čas pomalu ani jíst natož ještě péct chleba


chytrá pekarna to udela prakticky za tebe

jo a rozhodne kup novej, do jetýho bych v tomhle případě nešel at je cena sebevíc lákavá

1 reakcí na tento příspěvek Prosím o radu

11.4.2013 v 16:53 | Nahoru | #27
Jeď se na něj nejdříve podívat, pokud tomu rozumíš... pokud ne vem si sebou nějakého znalce. A určitě ho nezapomeň projet!

Prosím o radu

11.4.2013 v 17:45 | Nahoru | #28
Hlavně si nekupuj čerstvě pečenej a nedávej si ho nakrájet, pak je z toho něco úplně jinýho.. Posledně jsme to v Tescu museli nacpat za ručníky a vzít si jinej

Prosím o radu

11.4.2013 v 17:48 | Nahoru | #29
Mám pekárnu a je bezva. Jen chvíli trvá, než se s ní člověk naučí. Tedy spíš s ingrediencemi. A když nepeču, jdu si pro chleba do Žabky. Je to malá šumava a opravdu vydrží několik dní, pokud ho dřív nesežerem

1 reakcí na tento příspěvek Prosím o radu

11.4.2013 v 17:55 | Nahoru | #30
Na chleba pečený se vy..r,kup si chleba tekutý jako třeba Gambáčka a máš jistotu,že je to poživatelny.
Předchozí
1 2
Následující
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist