2 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Lion píše: ocitujte mě někdo #206 , mám takovej pocit že sem v ignoru
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Lion píše: J.M.K.> to je dozvuk té nemoci nebo proč chvilkama píšeš jak kokot?
Lion> Stačí?
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
téma už tu bylo vícekrát... něco ze Strahova
pak jsem často dělal na koleji chilli... fazole, maso, chilli papričky, chleba a pivo jednou sem pekl kolena z řeznictví kousek od fakulty... na VUT kámoš zase vaří chlast, to by taky chtělo vlákno, chci testnout medovinu... mám pampeliškový víno, ale to je jen odvar z pampelišek a nechá se kvasit na tom nic není... on má na kontě víno, medovinu a teď mu kvasí nějaká pálenka.. no a chemici z Volhy (VŠCHT) prý sem tam "uvařili" nějaký pilule
edit. a na čistotu nemůžu říct křivýho slova... na patře jsme se skoro všichni znali, nebýt kuchyňky tak půlka nemá co jíst... jasně, občas to bylo zaliskaný, ale že bych se bál do toho hrábnout houbou tak to nehrozilo a mám dojem že sem tam to přejela i uklízečka a holky... jednou sem dosmažil, pánev sem nechal vychladnout, po dvou hodinách jdu na pivo a čumím že je furt na plotně... skleněná mísa tam ležela dva dny... nemělo cenu to brát, protože ukázat se s tím v kuchyňce pak pochopitelně nešlo :) pokoje sice asi nejdražší v praze (v přepočtu pětibábu za metr),ale do školy 10 minut busem a na anděl, karlovo náměstí 12-15 minut... třeba volha je super nová kolej, byla za dobrý peníze ale do školy jezdili všchťáci 45 minut... společný sprchy byly zajímavý ale jinak Strahov špica :)
Naposledy editováno 05.11.2012 01:21:42
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Lion píše: ocitujte mě někdo #206 , mám takovej pocit že sem v ignoru
Hochu, hochu, pakliže Tvá (ne)inteligence Ti neumožnila pochopit důvod, proč na zcela offtopic příspěvek, navíc s vulgaritami, nebyla odezva, tak:
1. Téma je o gastronomii, nikoli slohu a gramatice a jestliže někomu něčí styl vyjadřování "nejde pod nos", nechť si to nechá pro sebe, do diskuse jej nikdo nenutí.
2. Nebudu diskutovat s někým, kdo hned uráží a ohání se vulgaritami a navíc se dožaduje pozornosti a zviditelnění způsobem krajně infantilním (viz Tvá žádost o citaci).
K Tvé otázce - ne, v žádné ignoraci zařazen nejsi, pouze nemám potřebu diskutovat s někým, kdo se na veřejném fóru nechová dvakrát slušně a nemíním plevelit vlákno "offtopic" příspěvky. A jak se zmiňuješ o "sporu", pak Tě předem upozorňuji na zbytečnost takové snahy, takové věci se řeší podobným způsobem možná tak na 1. stupni ZŠ.
Máš-li potřebu provokovat, urážet, handrkovat se a vyvolávat spory, musíš si bohužel najít jinou "oběť", zde jsi na špatné adrese.
Toť vše a dále s tebou nebudu diskutovat, takže se nemusíš ani namáhat s odpovědí, další reakce nebudou a zakladateli vlákna a ostatním se omlouvám za plevelení vlákna příspěvkem, jež je zcela mimo téma a nemá s gastronomií nic společného.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
jinak jsem rád, že můžeme dále diskutovat
Naposledy editováno 05.11.2012 14:08:07
2 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Naposledy editováno 06.11.2012 20:39:29
Inačejš... pořádné bůček, cibula, hořčia, čerstvé kedr a k tymu jedna orosená trkací - tož to jest fajné žranec.
Kitty> Mně povídej, co máme u Sloupu country hospůdku, tak tam nejezdím na nic jiného, než na myslivecké srnčí na brusinkách, nebo na tatarák. mají tam nejlepší, jaký jsem kdy měl.
dj_hroch> Taků reakcu bych čekal spíš od galánky. Enem pro upřesnění - tuta várka bela ze čtyrech ušáků... předky, břucha, játra. Někdo sice tvrdí, že z teho při kotlení jest betelné štryngec, šak pravda to nejni.
1 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Naposledy editováno 07.11.2012 00:51:55
Myčka tyhá na mindž, beztak z něj te kotle, platle a šušle vylezó šmóhaté a připálené kastról to neumeje, ani keby mjel papěž obtúlať všetky galánky aj ogary na Zemi. Já na to líné nensu... co při kotlení zajebu, to potym aj vypucuju.
1 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Naposledy editováno 07.11.2012 00:49:12
1 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
klasická kolejní strava po posilovně..
já rád játra ty rád játra..
domácí recept na švej-čou-žou, moje oblíbené (nyní vylepšujem místo rýže kroupama..je to pak víc národní řekla bych )
a moje oblíbená večeře, jejíž příprava taky trvá dýl než sežrání.. ale ten pocit za to stojí