Téma: Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
 
26.10.2012 v 17:15
Začíná být zima a bude více času na vaření,tak se klidně pochlubte,co jste dobrého vytvořili :)
Třeba mě i ostatní inspirujete
Za mě dnes japonská kuchyně....Dobrou chuť


Naposledy editováno 26.10.2012 17:15:52

Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

5.11.2012 v 00:09 | Nahoru | #211
Tak vám pěkně děkuju, volové. Že budu v neděli o půlnoci do trouby dávat bůček, tak to mě fakt nenapadlo...

Naposledy editováno 05.11.2012 00:09:46

2 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

5.11.2012 v 00:10 | Nahoru | #212
ocitujte mě někdo #206 , mám takovej pocit že sem v ignoru

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

5.11.2012 v 00:34 | Nahoru | #213

Lion píše: ocitujte mě někdo #206 , mám takovej pocit že sem v ignoru

(reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

5.11.2012 v 00:37 | Nahoru | #214
Zegga> dík, ale 206, né 212 je to na stránce zpět

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

5.11.2012 v 00:38 | Nahoru | #215

Lion píše: J.M.K.> to je dozvuk té nemoci nebo proč chvilkama píšeš jak kokot?


Lion> Stačí?

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

5.11.2012 v 00:41 | Nahoru | #216
zaks> suprový budu se muset na tu funkci podívat, jestli si to můžem případně vyříkat sporem, pm nebo rovnou přejdem na občanky

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

5.11.2012 v 00:42 | Nahoru | #217
Lion> Jestli to chceš řešit skrze tohle vlákno tak ho pozvi na večeři

(reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

5.11.2012 v 01:07 | Nahoru | #218
zaks> né, to je všechno, podívám se na odpověď jestli nějaká bude a stačí... jestli se naplní prognóza tak ho můžu zvát kam chci když to nevidí

téma už tu bylo vícekrát... něco ze Strahova







pak jsem často dělal na koleji chilli... fazole, maso, chilli papričky, chleba a pivo jednou sem pekl kolena z řeznictví kousek od fakulty... na VUT kámoš zase vaří chlast, to by taky chtělo vlákno, chci testnout medovinu... mám pampeliškový víno, ale to je jen odvar z pampelišek a nechá se kvasit na tom nic není... on má na kontě víno, medovinu a teď mu kvasí nějaká pálenka.. no a chemici z Volhy (VŠCHT) prý sem tam "uvařili" nějaký pilule

edit. a na čistotu nemůžu říct křivýho slova... na patře jsme se skoro všichni znali, nebýt kuchyňky tak půlka nemá co jíst... jasně, občas to bylo zaliskaný, ale že bych se bál do toho hrábnout houbou tak to nehrozilo a mám dojem že sem tam to přejela i uklízečka a holky... jednou sem dosmažil, pánev sem nechal vychladnout, po dvou hodinách jdu na pivo a čumím že je furt na plotně... skleněná mísa tam ležela dva dny... nemělo cenu to brát, protože ukázat se s tím v kuchyňce pak pochopitelně nešlo :) pokoje sice asi nejdražší v praze (v přepočtu pětibábu za metr),ale do školy 10 minut busem a na anděl, karlovo náměstí 12-15 minut... třeba volha je super nová kolej, byla za dobrý peníze ale do školy jezdili všchťáci 45 minut... společný sprchy byly zajímavý ale jinak Strahov špica :)

Naposledy editováno 05.11.2012 01:21:42

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

5.11.2012 v 11:42 | Nahoru | #219

Lion píše: ocitujte mě někdo #206 , mám takovej pocit že sem v ignoru



Hochu, hochu, pakliže Tvá (ne)inteligence Ti neumožnila pochopit důvod, proč na zcela offtopic příspěvek, navíc s vulgaritami, nebyla odezva, tak:

1. Téma je o gastronomii, nikoli slohu a gramatice a jestliže někomu něčí styl vyjadřování "nejde pod nos", nechť si to nechá pro sebe, do diskuse jej nikdo nenutí.
2. Nebudu diskutovat s někým, kdo hned uráží a ohání se vulgaritami a navíc se dožaduje pozornosti a zviditelnění způsobem krajně infantilním (viz Tvá žádost o citaci).
K Tvé otázce - ne, v žádné ignoraci zařazen nejsi, pouze nemám potřebu diskutovat s někým, kdo se na veřejném fóru nechová dvakrát slušně a nemíním plevelit vlákno "offtopic" příspěvky. A jak se zmiňuješ o "sporu", pak Tě předem upozorňuji na zbytečnost takové snahy, takové věci se řeší podobným způsobem možná tak na 1. stupni ZŠ.

Máš-li potřebu provokovat, urážet, handrkovat se a vyvolávat spory, musíš si bohužel najít jinou "oběť", zde jsi na špatné adrese.

Toť vše a dále s tebou nebudu diskutovat, takže se nemusíš ani namáhat s odpovědí, další reakce nebudou a zakladateli vlákna a ostatním se omlouvám za plevelení vlákna příspěvkem, jež je zcela mimo téma a nemá s gastronomií nic společného.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

5.11.2012 v 14:07 | Nahoru | #220
J.M.K.> to není něčí styl vyjadřování, to je jen rádoby nářečí, hantec a bůhví co všechno si tam jako Jindřichohradečák dal... asi ti to přijde vtipné, nebo "seš prostě jinej", možná si myslíš jak to každého zajímá apod. tak jeden takovej borec zde byl/je (kde je mu konec) D.I.N.A. a úsudek o této osobě je ti možná známý... nechtěj patřit do stejné sorty a když někdo píše jak tatar, tak mu to patřičně řeknu tohle z lamer.cz znáš? asi tak...

jinak jsem rád, že můžeme dále diskutovat

Naposledy editováno 05.11.2012 14:08:07

(reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

5.11.2012 v 16:17 | Nahoru | #221
Lion> Ten "styl" psaní z toho odkazu přísluší možná tak zamindrákovaným třináctiletým puberťačkám a od něčeho takového se kategoricky distancuji. Toť maximum, na co odpovím mimo diskusi. Jinak Dinu pamatuju až moc dobře a když už to nakusuješ, jen pro Tvou informaci - Dina by na mě leckdy byl krátký. Ovšem kdo mne zná, zgomne všetko (=porozumí všemu).

2 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

6.11.2012 v 18:39 | Nahoru | #222
Polívka a paštika,
toť oboje z králíka:





1 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

6.11.2012 v 20:24 | Nahoru | #223
Že se vám chce vařit, já došel utahanej z kovárny, zatopil v kamnech a natláskal si na krajíce chleba hořčicu, k temu nakrájel anglickou a uvařil si kafe a su spokojenej. Studená kuchyně - taky kuchyně JMK - Gómám já ty války

Naposledy editováno 06.11.2012 20:39:29

Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

6.11.2012 v 20:26 | Nahoru | #224
Paštičku já rááád.Zaječí to sice není,aleee.
Já dnes kuchtil dojčland špenát,moravská knedla a bavorská klobása.

Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

6.11.2012 v 20:31 | Nahoru | #225
a já dneska měla oběd v restauraci, ale byl moc dobrej, kuřecí steak, restovaný jatýrka, omáčka z červenýho vína, cibulka, anglická a k tomu kopec rejže

(reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

6.11.2012 v 20:41 | Nahoru | #226
J.M.K.> Chudák ušáček teda...

(reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

6.11.2012 v 21:17 | Nahoru | #227
Bimbam> Tož to znám... kdybyste viděl, co som leckdy měl za chálku k sváče, veď som zarábal na pile - kedr, máslo, jeden salám, hořčica, plátky faširky, kečup, druhé salám, sejra a druhé kedr. Veď to jednúc viděl kolega, tož hanyknůl: "Oj Ty cype, Te scháluješ také pařez a ptym tachtíš na oběd?"
Inačejš... pořádné bůček, cibula, hořčia, čerstvé kedr a k tymu jedna orosená trkací - tož to jest fajné žranec.

Kitty> Mně povídej, co máme u Sloupu country hospůdku, tak tam nejezdím na nic jiného, než na myslivecké srnčí na brusinkách, nebo na tatarák. mají tam nejlepší, jaký jsem kdy měl.

dj_hroch> Taků reakcu bych čekal spíš od galánky. Enem pro upřesnění - tuta várka bela ze čtyrech ušáků... předky, břucha, játra. Někdo sice tvrdí, že z teho při kotlení jest betelné štryngec, šak pravda to nejni.

1 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

6.11.2012 v 22:41 | Nahoru | #228
Tatarák, to je taky studená kuchyňa a dobrá, kdo se s tym ale má doma škrabat. Mám dilema - nejsu líné se najest, nésu líné vařit ale su děsně lenivé umévat zapráskané kšír. Myčku nemaje...rači nevařim

Naposledy editováno 07.11.2012 00:51:55

(reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

6.11.2012 v 23:31 | Nahoru | #229
Bimbam> Tož to jste si mjel teho tataráka dát tehdá u Slópu, tam majó faktyš betelné.
Myčka tyhá na mindž, beztak z něj te kotle, platle a šušle vylezó šmóhaté a připálené kastról to neumeje, ani keby mjel papěž obtúlať všetky galánky aj ogary na Zemi. Já na to líné nensu... co při kotlení zajebu, to potym aj vypucuju.

1 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

7.11.2012 v 00:43 | Nahoru | #230
Nevyké mně,nebo to su už tak staré? Kurňa, se mám vrátit do hrobu nebo co? Na motorku eště vlezu i když mně to občas trvá a sem tam mi ju musí mladé nastartovat, protože mám pomaló nohu, ale ze dvora vyjet dokážu i když nekdy křivolako. Popit sme u Slópa na tykačku nemohli,nestihli, bo sme každé řídili a ona po tym funusu taky nebyla moc nálada...

Naposledy editováno 07.11.2012 00:49:12

(reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

7.11.2012 v 01:00 | Nahoru | #231
Bimbam> Tož fajn, to jest enem nějaká ta "ócta", předsaj njepotykám hnedkaj každymu... Aj prd, velébnosti... do hroba... z tého já předlóni čapnůl kramle. A na motorku sa nevyhrabu... toš kurňa, čo potym na tutom světisku zarábam? Poslopem jindy, třeba aj u táboráka. Šak to ale radšej, až potyhám óplně fajn.

1 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

7.11.2012 v 06:04 | Nahoru | #232
uf, vám normálně skoro nerozumím

3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

7.11.2012 v 08:01 | Nahoru | #233

Jujing1 píše: A vubec nejlepší je vařit tak kolem třetí ráno,když sa doleze z hospody,to sů výtvory



Kolem 3 rano po navratu z hospody je to nejlepsi...





Naposledy editováno 07.11.2012 08:01:46

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

7.11.2012 v 08:41 | Nahoru | #234
Stancek36> Tož hlavně,když je kam se ještě vracet.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

7.11.2012 v 08:43 | Nahoru | #235
Stancek36> Šlo s tím aspoň zatopit?

(reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

7.11.2012 v 08:50 | Nahoru | #236

cortes píše: Stancek36> Tož hlavně,když je kam se ještě vracet.


No bylo to tak tak... uz z toho slehaly plameny Jeste ze na tom byla skridla.
Topit jsem s tim nezkousel

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

7.11.2012 v 10:10 | Nahoru | #237

Stancek36 píše: Kolem 3 rano po navratu z hospody je to nejlepsi...





Jak dlůho si větral ?

Otec jednů usnul, když dělal ovárek. Taky se mu to trošku připeklo, smradu jak prase, že sem to cítil ještě 2 dny

Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

7.11.2012 v 11:23 | Nahoru | #238
fotky sice starší, ale tak nějak přesně vystihují můj pestrý jídelníček
klasická kolejní strava po posilovně..


já rád játra ty rád játra..


domácí recept na švej-čou-žou, moje oblíbené (nyní vylepšujem místo rýže kroupama..je to pak víc národní řekla bych )


a moje oblíbená večeře, jejíž příprava taky trvá dýl než sežrání.. ale ten pocit za to stojí

(reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

7.11.2012 v 11:30 | Nahoru | #239

J.M.K. píše: Polívka a paštika,
toť oboje z králíka:







Jak někdo může zabít a posléze pozřít, tak roztomilé zvířátko jako je králík.

3 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

7.11.2012 v 11:33 | Nahoru | #240
Minulý víkend.











Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist