Téma: pizzař vysočina
 
20.3.2011 v 13:03
ahoj, otevírám restauraci - pizzerii a sháním šikovného pizzaře, nebo člověka, který by pomohl zaškolit a "rozjet" pizzu. Pec mam kamennou a zjistuji, ze je docela problem sehnat nekoho, kdo je schopny pripravit chutnou pizzu v peci :( Bude to v Bystřici nad Pernštejnem, nabídky nebo rady muzete psat sem, nebo jsem na tel. 724 689 437 ;) Petr
Předchozí
1 2
Následující

pizzař vysočina

20.3.2011 v 13:50 | Nahoru | #1
Ahoj, tak to se určitě někdy zastavím, do těch končin jezdím často . Už jsou udělaný třeba nějaký internetový stránky tý pizzerie? Jen tak ze zvědavosti bych tam nakouknul...

pizzař vysočina

20.3.2011 v 14:02 | Nahoru | #2

pizzař vysočina

20.3.2011 v 14:05 | Nahoru | #3
stranky se teprve pripravuji, ale hodim sem par fotek, jsou to starsi fota, kde to jeste neni hotove, ale aspon pro predstavu



1 reakcí na tento příspěvek pizzař vysočina

20.3.2011 v 14:10 | Nahoru | #4
jetofuk : diky, ale bohuzel vsechno praha jsem hold ve spatnem kraji

pizzař vysočina

20.3.2011 v 14:13 | Nahoru | #5
ty woe dobrééé

pizzař vysočina

20.3.2011 v 16:54 | Nahoru | #6
Vypadá to pěkně,ten interiér.Jen doufám,že tam nebudete dělat stejný kentus jako pizzerie u nás v Jihlavě-u Kalichu, Bowling, Venezia.To jsou blivajzy,hegeš!

pizzař vysočina

20.3.2011 v 17:13 | Nahoru | #7
vypadá to dobře...si pamatuju jak si pár let zpátky vymejšlel jeslti do toho jít nebo ne

pizzař vysočina

20.3.2011 v 17:19 | Nahoru | #8
jetam: no buduju to rok a pul, to vis, svepomoci, kdybych si na vsechno sjednaval firmy, stalo by to ranec. uz je to nastesti jakz takz hotove

pizzař vysočina

20.3.2011 v 17:23 | Nahoru | #9
To se mohu zastavit,až pojedu z trati z Dalečína.
Ale až budeš mít toho píčaře.

Naposledy editováno 20.03.2011 17:24:18

pizzař vysočina

20.3.2011 v 17:26 | Nahoru | #10
Co mi v pizzeriích chybí je nechat si udělat pizzu dle svého přání(ingredience,dochucení) všude mi říkají,že to nejde,že nemají na to kalkulaci blablabla.Hlavně že mají 150druhů pizzy-blbost! To je jen takový námět pro Tebe

Naposledy editováno 20.03.2011 17:26:50

1 reakcí na tento příspěvek pizzař vysočina

20.3.2011 v 17:31 | Nahoru | #11
Vypaadá to suprově Sem tam pracovně každý týden, tak aspon vím kam chodit na dlabanec.
Jen napiš, kde to tam máš

Vojczech: JJ máš pravdu tady v Jihlavě stojí pizza za ho*no, ale když je hlad, tak se sníst dá

3 reakcí na tento příspěvek pizzař vysočina

20.3.2011 v 17:33 | Nahoru | #12
zvire.kamil : v budove byvale mlikarny, vedle fotbaloveo stadionu, ale otevirat budu az 1.kvetna

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) pizzař vysočina

20.3.2011 v 17:33 | Nahoru | #13

zvire.kamil píše: Vypaadá to suprově Sem tam pracovně každý týden, tak aspon vím kam chodit na dlabanec.
Jen napiš, kde to tam máš

Vojczech: JJ máš pravdu tady v Jihlavě stojí pizza za ho*no, ale když je hlad, tak se sníst dá



Noo,to těsto je jakou houba na nádobí-15let zpátky v Rosse dělali tak výbornou šunkovou!!Jj,kde ty časy jsou

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) pizzař vysočina

20.3.2011 v 17:35 | Nahoru | #14

Vojczech píše: Noo,to těsto je jakou houba na nádobí-15let zpátky v Rosse dělali tak výbornou šunkovou!!Jj,kde ty časy jsou



Jojo tam byla výborná, ale pizzaři by řekli, že to nebyla ta pravá pizza, protože byla tlustá, ale byla vynikající

(reakce na) pizzař vysočina

20.3.2011 v 17:37 | Nahoru | #15

p.machacek píše: zvire.kamil : v budove byvale mlikarny, vedle fotbaloveo stadionu, ale otevirat budu az 1.kvetna


fajn,až pojedu z bíteše tak se stavím

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) pizzař vysočina

20.3.2011 v 17:38 | Nahoru | #16

p.machacek píše: zvire.kamil : v budove byvale mlikarny, vedle fotbaloveo stadionu, ale otevirat budu az 1.kvetna



To je někde na sídlišti 2 ne???

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) pizzař vysočina

20.3.2011 v 17:39 | Nahoru | #17

zvire.kamil píše: Jojo tam byla výborná, ale pizzaři by řekli, že to nebyla ta pravá pizza, protože byla tlustá, ale byla vynikající



To jo,trošku buchta,ale echt!Další průser byla ta Pizza in Piazza naproti Prijásku.Zajímavý je,že v ani jedný pizzerce(kdekoliv) jsem neviděl origo pizzu jak má být-těsto,mozzarella,rajčatové pyré,bazalka,oregáno,olivový olej.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) pizzař vysočina

20.3.2011 v 17:39 | Nahoru | #18
zvire.kamil> jj, sportovni hala, stadion, koupaliste, to najdes

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) pizzař vysočina

20.3.2011 v 17:41 | Nahoru | #19

Vojczech píše: To jo,trošku buchta,ale echt!Další průser byla ta Pizza in Piazza naproti Prijásku.Zajímavý je,že v ani jedný pizzerce(kdekoliv) jsem neviděl origo pizzu jak má být-těsto,mozzarella,rajčatové pyré,bazalka,oregáno,olivový olej.



A nebyla taková ve Venezii??

(reakce na) pizzař vysočina

20.3.2011 v 17:42 | Nahoru | #20

p.machacek píše: zvire.kamil> jj, sportovni hala, stadion, koupaliste, to najdes



Jojo určitě a pokud tam bude pěkná obsluha tak mě tam máš každej týden na oběd

(reakce na) pizzař vysočina

20.3.2011 v 17:49 | Nahoru | #21

p.machacek píše: zvire.kamil : v budove byvale mlikarny, vedle fotbaloveo stadionu, ale otevirat budu az 1.kvetna


tak udělěj motootvíračku a máš po piži

(reakce na) pizzař vysočina

20.3.2011 v 17:52 | Nahoru | #22

zvire.kamil píše: A nebyla taková ve Venezii??



Mám dojem že ne,páč jsem si jí chtěl dát-ale na 100%to nevím

pizzař vysočina

21.3.2011 v 13:30 | Nahoru | #23
Já umím po kalbě udělat výbornou pizzu

pizzař vysočina

21.3.2011 v 13:32 | Nahoru | #24
S pizzou ti nepomůžu, ale kdybys potřeboval web, tak bych pomoct mohl.

1 reakcí na tento příspěvek pizzař vysočina

21.3.2011 v 13:35 | Nahoru | #25
hlavně ať máš dobrýho kuchaře a listovej špenát

no a pokud by tam vedle Pizzy byla i jiná italská kuchyně kromě obligátních těstovin

stavím se až to bude.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) pizzař vysočina

21.3.2011 v 13:37 | Nahoru | #26
VlastíkPlamínek> Nejdůležitější jsou olivy, parmská šunka a feferonky

(reakce na) pizzař vysočina

21.3.2011 v 13:40 | Nahoru | #27

p.machacek píše: jetofuk : diky, ale bohuzel vsechno praha jsem hold ve spatnem kraji



zkus je aj tak kontaktovat...třeba by byli ochotni se přestěhovat a náhoda je blbec... třeba natrefíš na nějakého "naplaveného" do práglu

a ten interiér

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) pizzař vysočina

21.3.2011 v 13:48 | Nahoru | #28

Číkus píše: VlastíkPlamínek> Nejdůležitější jsou olivy, parmská šunka a feferonky



hlavní je aby to bylo čerstvý a dobře udělaný. Pizzerie je dneska na každým rohu a ty musíš mít něco co donutí lidi jít k tobě a ne o ulici dál

(reakce na) pizzař vysočina

21.3.2011 v 13:50 | Nahoru | #29

VlastíkPlamínek píše: hlavní je aby to bylo čerstvý a dobře udělaný. Pizzerie je dneska na každým rohu a ty musíš mít něco co donutí lidi jít k tobě a ne o ulici dál



na to jsem moc liny, abych chodil o ulici dal

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) pizzař vysočina

21.3.2011 v 13:51 | Nahoru | #30
VlastíkPlamínek> to taky. Minulý týden jsem si dával luxusní pizzu, ta byla fakt excelentní.
Předchozí
1 2
Následující
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist