Žádné zázraky se nedějí přes noc

Těžce zraněný Joan Lascorz zůstává i nadále na jednotce intenzivní péče v nemocnici "Valle Hebron Hospital" v Barceloně. Jeho přemístění do jiné nemocnice - na rehabilitační kliniku - se dá očekávat během příštího týdne.

17 dní po svém těžkém pádu během pozávodního testu v Imole je tovární jezdec Kawasaki Joan Lascorz nadále v péči lékařů na jednotce intenzivní péče v nemocnici v Barceloně. Lékaři doufali, že už tento týden budou moci přemístit 27-letého jezdce na rehabilitační kliniku, ale kvůli přítomnosti vody v plících španělského jezdce, musel být tento přesun posunut. Tuto zprávu dnes v paddocku WSBK v Assenu sdělil týmový manažér Guim Roda.
Mezitím se rána po operaci obratle C6 pomalu hojí. Jakmile budou pacientovi plíce natolik stabilní, že bude moci Lascorz současnou kliniku opustit, tak bude nešťastný Španěl přemístěn na rehabilitační kliniku, kde ho čeká hodně dlouhý uzdravovací proces: "Bude trvat jistě hodně měsíců, než budeme moci oznámit nějaké pokroky a úspěchy v léčení", řekl dnes dále Roda.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist