V Brne bez Fujiwary

Brnensky zavod supersportu o dalsi mistrovske body bude bohuzel ochuzen o ucast druheho muze prubezneho poradi svetoveho sampionatu, japonskeho pilota tymu Winston Ten Kate Honda, Katsuakiho Fujiwary...

Pri vcerejsim treninku na prestizni zavod "8 hodin v Suzuce" havaroval japonsky pilot Katsuaki Fujiwara tak tezce, ze je prakticky vyloucen jeho start na dalsim zavode mistrovstvi sveta supersportu v Brne.
Jak je jiste vsem znamo, mel popularni japonsky pilot Katsuaki Fujiwara jet na zavode "8 hodin v Suzuce" tovarni stroj Honda spolecne se svym stajovym kolegou Chrisem Vermeulenem.
V kazdem pripade doufa japonsky jezdec, ze pri dalsim zavode po Brne, bude opet na startu.
"Samozrejme jsem hodne zklamany, nebot Brno bylo pro vsechny uplne nezname a tak zde byla velka sance uspet. Ted jsem tedy doma u rodiny v Chibe a doufam, ze pri dalsim zavode mistrovstvi sveta ve Velke Britanii budu opet na startu.", rika rodak z Chiby.
"Je to pro nas rana pod pas, jako kdyz dostanes do hlavy kladivem. nyni hledame za "Katsu" pro Brno nejakeho nahradnika...", rika sef tymu Winston, Ronald Ten Kate.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist