Turek Razgatlioglu prodloužil s Puccetti Racing

Turecký závodník Toprak Razgatlioglu zaznamenal premiérové umístění na stupních vítězů WorldSBK, když v Donington Parku získal body za druhé místo v nedělním klání superbiků. Nyní může jednadvacetiletý Turek v nastaveném tempu v klidu pokračovat, protože má u stáje Kawasaki Puccetti Racing jisté místo pro sezonu 2019.

Na prodloužení smlouvy se už v Assenu dohodl šéf týmu Manuel Puccetti s Kenanem Sofuoglem, manažerem a rádcem Topraka Razgatliogla. Výsledek v Donington Parku jen potvrdil správnost jejich rozhodnutí nadále pokračovat s talentovaným závodníkem.

S týmem Puccetti Racing spolupracuje turecký závodník od roku 2015. S Kawasaki závodil v evropském seriálu šestistovek a hned získal titul. Pak přestoupil do série Superstock 1000 a od roku 2018 je jezdcem WorldSBK. Po šesti kolech sezony je Toprak Razgatlioglu průběžně osmý, nejlepší z nováčků a druhý nejlepší jezdec netovárního týmu.

„Od roku 2015 jsme společně zaznamenali řadu úspěchů a to včetně stupňů vítězů teď v Donington Parku,“ uvedl Toprak Razgatlioglu. „Technický komplet je v této chvíli jeden z nejlepších a závod po závodu se zlepšujeme. S vědomím, že s týmem zůstanu i příští rok, mám motivaci odvádět tak jako vždy maximum.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist