Tipujeme výsledky WorldSBK 2018

O nadcházejícím víkendu zahajuje novou sezonu MS superbikových motocyklů - FIM World Superbike championship 2018. Server Motorkáři.cz pro Vás ve spolupráci s partnery „Tipovací soutěže WSBK 2018“ připravil soutěž o pohár pro nejlepšího tipaře plus řadu dalších hezkých a hodnotných cen. Pro všechny české fanoušky tu jsou dvě dobré zprávy a to, že součástí závodního pole superbiků je Ondřej Ježek, který jede druhou sezonu ve WorldSBK, a fakt, že letos můžeme Ježka podpořit na jeho domácím Masarykově okruhu v Brně.

V sezoně FIM Superbike 2018 jsou některé zásadní změny v technických předpisech, které mají přinést srovnání sil mezi velkými továrními týmy a malými privátními stájemi. Pokud to bude fungovat, máme se na co těšit, protože o vítězství nebo pozice na stupních vítězů nebudou usilovat jedni a titíž závodníci. Z hlediska tipování tak může být letošní ročník mnohem nepředvídatelnější než tomu bylo v posledních letech.

V podzáložce “Tipovačka“, která je standardní součástí menu nabídky jednotlivých motocyklových disciplín sekce SPORT, můžeme po jejím otevření vidět čtveřici partnerů tipovací soutěže, kteří pro nejlepší tipaře připraví zajímavé a hodnotné ceny. Následuje aktuální seznam jednotlivých závodů s možností přímého vložení vašich tipů a tabulka průběžného hodnocení jednotlivých tipujících.

Jak na to?

Po zaregistrování a přihlášení se do soutěže ve své administraci máte možnost tipovat výsledky na pořadí jednotlivých jezdců v cíli daných závodů. V případě mistrovství WSBK 2016 je možnost tipovat na oba závody, které se v daném kole jedou. Můžete tedy nastavit, a pozor, tady je změna, až pět tipů na pořadí a nemusí to být zákonitě jen pořadí 1-2-3-4-5.místo.

Vyhodnocení:

Vyhodnocení probíhá tak, že za shodu jsou 3 body, chyba o jednu pozici je za 2 body a chyba o dvě pozice je za 1 bod.

Příklad:

Tip na výsledek závodu: 1. Tom Sykes; 2. Jonathan Rea; 3. Michael VD Mark; 10. Leon Camier; 12. Ondřej Ježek

Výsledek závodu: 1. Jonathan Rea; 3. Michael VD Mark; 5. Tom Sykes; 10. Leon Camier; 11.Ondřej Ježek

Bodový zisk za tip je vypočten následovně – 0+2+3+3+2= 10 bodů

Sponzorem tipovací soutěže WSBK/MotoGP je:

 

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist