Ten Kate "doma" v Austrálii

Jezdci týmu Winston Ten Kate Honda se připravují na představení před svými krajany.

Karl Muggeridge (Winston Ten Kate Honda)
Z několika důvodů nebyl první závod v Qataru fantastický, ale s tímto týmem to bylo nakonec stejně ohromné. Již od prvních chvil jsem všude tvrdil, že během prvního roku v superbikách nehodlám plnit nějaké divoké předpovědi, které by na mne činily pouze nátlak. Jen chci vždy, když vyjedu na motocyklu dělat pokroky. Testy ve Valencii byly první příležitostí tyto pokroky udělat. Ukázalo se, že s postupem doby na tomto motocyklu mohu být konkurenceschopný. Samozřejmě se těším na rodinu a přátelé, na které se pojedu podívat. Nebude to však dříve než po závodě.
Chris Vermeulen (Winston Ten Kate Honda)
Je vždy dobré vrátit se závodit domů. Měl jsem několik týdnů volna, které jsem trávil se svými rodiči doma v Brisbane. Absolvoval jsem několik hodin létání, abych si udržel svou pilotní licenci. Chci na Phillip Islandu uspět. Vyhrál jsem tam v roce 2003 svůj první závod ve třídě Supersport a vloni jsem tam získal mnoho bodů v Superbike. Příbuzní a známí okolo okruhu mi pomáhají, ale také zavazují k dobrému výkonu. Test ve Valencii mi ukázal šance a potvrdil, že jdeme správnou cestou. Jsem si tedy jistý, že tento víkend může být dobrý.
Ronald Ten Kate (manažer Winston Ten Kate Honda)
Phillip Island je pro tým jako druhý domov, zvláště kvůli našim australským jezdcům. V minulosti jsme tam zaznamenali dobré úspěchy a v loňském roce tam dosáhl Chris dvě druhá místa během našeho prvního roku s CBR 1000RR. Nedávný test ve Valencii nám dal šanci na trochu vývojové práce a jezdcům umožnil dost velkou dobu v sedlech strojů. Odjíždíme tedy do Austrálii v pozitivní náladě. V rámci nastavení motocyklu víme, kterým směrem se vydat.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist