Sykes v roce 2012 opět na Kawasaki

Brit Tom Sykes bude i v příštím roce týmovým kolegou Španěla Joana Lascorze v továrním superbikovém týmu Kawasaki.

Kawasaki dnes oznámila, že Tom Sykes bude i v roce 2012 jezdcem oficiálního továrního týmu a tedy týmovým kolegou Joana Lascorze. Sykes byl pilotem této značky již v uplynulých dvou sezonách, když ještě tento tým vedl Paul Bird a podílel se na vývoji aktuálního motocyklu Ninja ZX-10R s kterým letos dokázal vyhrát deštivý závod v Německu.
"Velmi mě těší, že budu moci opět s Kawasaki a s motocyklem Ninja ZX-10R dále spolupracovat. Tento motocykl má velký potencionál a část z něho jsme viděli už v roce 2011, kdy se nám podařilo získal vítěztsví v Německu a Superpole v Misanu. To jsou výsledky, které bych chtěl v příštím roce dosahovat pravidelně a myslím si, že to také dokážeme", řekl Sykes, který už dva dny testoval s motocyklem na okruhu v Portimau po skončení této sezóny.
"Mám plnou důvěru v Kawasaki a tým zase ve mě. Musíme pouze zlepšit několik bodů v otázce nastavení, což nás ještě trochu limituje ve výkonu. Pokud se nám toto podaří, tak vzhledem k očekáváným výsledkům by to byl další krok dopředu. Už se moc těším, až začneme s naším testovacím programem", byl po podepsání smlouvy velmi spokojený staronový tovární pilot Kawasaki.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist