SSP: Pět divokých karet pro Utah

Jedna žena a čtyři muži rozšíří startovní pole supersportů v Salt Lake City na okruhu Miller Motorsports Park.

Britského jezdce v českých službách týmu Intermoto, Gina Reu, čekají v Utahu další soupeři s "wild card", a bude jich tentokráte celkem 5!
 

Kromě jedné ženy, kterou známe už z loňského závodu na témže okruhu, tedy Kaliforňanky Melissy Paris, pojedou i čtyři muži, respektive mladíci. 


Ale podívejme se trochu na už jmenovanou jezdkyni. Američanka Melissa Paris startovala na tomto okruhu už vloni, v kvalifikaci obsadila 27. místo a závod samotný pak nedokončila. Melissa Paris pojede motocykl Yamaha R6 v týmu "MPH Racing".

A ti čtyři muži budou: 17-letý Tyler Odom (Honda) v týmu Erion Racing, "Lokalmatador" z Salt Lake City Dylon Husband (Kawasaki) za stáj H-n-H Racing, z Virginie pocházející Chip Yates (Suzuki) v týmu Swigz.com Pro Racing a také Jason Farrell (Kawasaki) z Wisconsinu. Farrell na sebe upozornil firmu Pirelli teprve před nedávnem, když na závodě "Heartland Park Raceway" v Kansasu zajel v 600-kách nový traťový rekord a právě tato firma mu zorganizovala jeho start na divokou kartu v Utahu. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist