Program WSBK v Brně

Mistrovství světa Superbike se již nezadržitelně blíží. Biaggiho, Hagu, Spiese či v neposlední řadě také naše borce – Kubu Smrže, Matěje Smrže, Patrika Vostárka, Ondru Ježka, Davida Látra, Miloše Čiháka, Jirku Brože i Michala Salače- mohou diváci na Masarykově okruhu v Brně spatřit již tento víkend.

Program WSBK v Brně

Čtvrtek

Čtvrteční program, stejně jako vloni, začíná pro jezdce bowlingem v brněnském nákupním centru Olympia. Právě zde mají fanoušci Superbiků první možnost získat autogram svého oblíbeného jezdce. Akce se mají zúčastnit např. Max Biaggi, Ben Spies, Michel Fabrizio, Carlos Checa, Troy Corser, Broc Parkers, Max Neukirchner a samozřejmě i naši Jakub Smrž, Matěj Smrž či Patrik Vostárek. Autogramiáda začíná v 17.30 v NC Olympia.

Pátek

I v pátek jsou kromě volných a kvalifikačních tréninků plánovány autogramiády jezdců. Jejich přesný rozpis naleznete zde. Těšit se můžete na jezdce týmů: Suzuki Alstare, BMW Motorrad Motorsport, Kawasaki World Superbike Racing Team, Yamaha World Superbike Team, Ducati Xerox , HANNspree Ten Kate Honda, Stiggy Racing Honda, Guandalini Racing či Superstockových MS Racing, HANNspree Ten Kate Honda, Parkalgar Honda a dalších. 

Jezdci se svým příznivcům podepíší v Paddocku, kam je během pátku (stejně jako na všechny tribuny) vstup zdarma!! Autogramiády začínají od 10.30.

Po autogramiádách se již nad Masarykovým okruhem naplno rozburácí motory a začnou jízdy jednotlivých kubatur. Utichnou až v neděli odpoledne a neoficiální rozpis celého závodního víkendu si můžete prohlédnout již teď.

12.45- 13.45 (60 min) WSBK Volný trénink
14.00- 14.45 (45 min) Superstock 1000 Volný trénink
15.00- 16.00 (60 min) W Supersport Volný trénink
16.15- 17.15 (60 min) WSBK Kvalifikační trénink
17.30- 18.00 (30 min) Superstock 600 Volný trénink

Sobota

9.00- 9.30 (30 min) Superstock 1000 Volný trénink
9.45- 10.30 (45 min) W Supersport Volný trénink
10.45- 11.30 (45 min) WSBK Kvalifikační trénink
11.45- 12.15 (30 min) Superstock 600 Volný trénink
12.25- 12.50 (25 min) Pit Walk Pit Walk
13.00- 13.45 (45 min) W Supersport Kvalifikační trénink
14.00- 14.45 (45 min) WSBK Volný trénink
15.00-15.12 (12 min) WSBK Superpole (1)
15.19- 15.31 (12 min) WSBK Superpole (2)
15.38- 15.50 (12 min) WSBK Superpole (3)
16.10- 16.40 (30 min) Superstock 1000 Kvalifikační trénink
16.55- 17.25 (30 min) Superstock 600 Kvalifikační trénink

Neděle

9.00- 9.10 (10 min) Superstock 1000 Warm Up
9.20- 9.40 (20 min) WSBK Warm Up
9.50- 10.10 (20 min) W Supersport Warm Up
10.40 Superstock 1000 Závod (12 kol)
11.10- 11.30 (20 min) Pit Walk Pit Walk
12.00 WSBK 1. Závod (20 kol)
13.25 W Supersport Závod (18 kol)
14.30 Superstock 600 Závod (9 kol)
15.30 WSBK 2. Závod (20 kol)

Jak se Vám líbil tento článek?
Průměr: 1.00
Známkováno: 14x

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.



TOPlist