Laverty se nevzdává

Irský jezdec Eugene Laverty nastoupil do dnešního tréninku se zlomenou rukou, bohužel hned na začátku kvalifikace havaroval a musel vyhledat Medical Center.

Tovární jezdec Aprilie Eugene Laverty se po svém zranění ruky minulou středu objevil znovu na závodním okruhu, ovšem spadl hned v prvních minutách kvalifikace. Po prohlídce v Medical Center ale nebylo konstatováno žádné vážně zranění a nepotvrdil se ani otřes mozku: "V dopolední části jsem chtěl pouze zjistit, jak bude fungovat moje ruka. V té druhé jsem měl hned od začátku velmi dobrý pocit. Jel jsem ale už s ojetými pneumatikami a ustřelil mně zadek a já jsem se při pádu praštil jak do ruky, tak do hlavy", popsal pád severní Ir.

"Nyní je mně už dobře, takže to vypadá, že bych neměl mít zítra žádné problémy. Jsem ale zklamán, že jsem díky pádu ztratil drahocenný čas.", zlobí se sám na sebe Laverty, který má na další pokračování závodního týdne tento plán: "Zítra bude důležité, abych zůstal v Top-16 a mohl jet Superpole. No a v závodě se budu snažit zajet obě dvě jízdy co nejlépe a získat v nich co největší počet bodů".

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist