KL Intermoto v Austrálii

Z daleké Austrálie se dnes ozval manažer týmu KL Intermoto Czech Republic pan Josef Kubíček, ale i jediný český zástupce v Mistrovství světa Supersport Tomáš Mikšovský.

Josef Kubíček (manažer týmu)
Hledáme optimální nastavení našich motocyklů. Phillip Island je naprosto odlišný okruh než ty, na kterých jsme doposud se šestistovkou jezdili. Po pomalých okruzích jsme na superrychlém okruhu, který se jezdí neustále v horních pásmech rychlostní škály. Každopádně se nevzdáváme. Víme, že zázraky se zde asi dít nebudou, přesto jsme všichni v týmu odhodlaní podstoupit naprosto vše za jediným cílem - dobrý výkon v závodě. Jezdci jsou také připravení dát do toho vše, i když nás trápí Pawlovo mírné nachlazení. Pokud dokážeme nalézt optimální nastavení, tak věřím, že to zítra bude lepší. Všechny Vás všichni pozdravujeme!
Tomáš Mikšovský
Je to pro mne absolutně nový okruh, na kterém se jenom stále hledám. Vím, že mám ještě hodně velkých rezerv, které bych chtěl odstranit. Jsme tady poprvé a tak se každé zrychlení projevuje stále větším a větším problémem na podvozku. Snažíme se vše za pochodu odstranit, na podvozku tvrdě pracuje celý tým. Po kvalifikaci jsme rozebírali získaná data, měli jsme dlouhý meeting s techniky týmu Klaffi Honda a s techniky od 2D, kteří nám pomáhají s datarecordingem. Nějaká závěry jsme přijali. Na motorce se ještě dnes udělají nějaké změny v nastavení podvozku a pak již jen zítra zabojovat. Určitě se s tím zítra poperu!

Více na:
www.klintermoto.cz
www.tomasmiksovsky.com

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist