Jakub Smrž : Problém? Uvidíme ...

Třetí letošní Superpole v novém formátu poslalo Kubu Smrže do třetí řady startovního roštu. Více ve hře snad ani nebylo.

I když zvenčí, nezávislým pohledem pozorováno se vše může jevit, že jezdec na motocyklu je v pohodě a jede i rychle, tak věřte, že se můžete dosti mýlit. Při obou dnešních trénincích a to jak ranní kvalifikaci, tak odpoledním volném byl Kuba Smrž nejen často v záběru televizních kamer, které přenášejí obraz z MS Superbiků do celého světa, ale patřil i mezi ty rychlejší jezdce. Superpole však ukázalo, jak na tom opravdu je před zítřejšími závody. Problémy s neustále odsakujícím předním kolem mu zajistili 11-tou příčku na startu.

Jakub Smrž: “Celý víkend se snažíme pracovat na optimálním nastavení motorky na závod, ale celou dobu se trápíme s problémem odskakujícího předního kola a nejsme schopni to vyřešit. 
Nemám problém jezdit nízkých 1:35, ale čas ze Superpole byl spíš zázrak. Jel jsem 3 kola na kvalifikační gumě, i když třetí už nebylo možný dojet, ale snad v každé zatáčce jsem měl pocit, že zákonitě musím upadnout. 
Časy jsou stabilní, což je dobré pro závod, ale necítím se na motorce úplně dobře a uvolněně. Doufám, že se nám podaří najít řešení.“


MPAFoto.com

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
Tomas Mysliveček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist