Hopkins na 6 týdnů mimo hru

John Hopkins bude po nedělním pádu v prvním závodě MS Superbike na německém Nürburgringu pravděpodobně minimálně šest týdnů mimo hru. Hopkins byl po kolizi s Broc Parkesem a Makoto Tamadou ještě přejet Vittoriem Iannuzzou a na deset minut ztratil vědomí. Probudil se až v ambuanci na cestě do nemocnice.

Jezdec týmu Stiggy Racing Honda byl uváděn bez vážných zranění, ale další vyšetření u doktora Tinga v USA odhalila, že se něco neobvyklého děje v mozku. Šestadvacetiletý Anglo-Američan se ještě podrobí speciálním vyšetřením. „Vše proběhlo v pořádku, v místě krvácení na zadní části mozku je malá modřina“ uvedla jeho žena Ashleigh na Johnovo internetových stránkách. Do šesti týdnů má jít John znova na kontrolu, aby se zjistilo zda nedošlo ke změně její velikosti.
Hopkins podstoupil chirurgický zákrok v Fremont Centre v Kalifornii, kde mu bylo operováno  pravé zápěstí a levé rameno. "Operace trvala od 17 do 20 hodin" pokračuje Ashleigh. "Čekala jsem ma klinice, dokud jej nepřivezli. Je s ním i nadále hodně legrace, učiněný šprýmař!"

Informace o redaktorovi

Zdeněk Kindl - (Odebírat články autora)
Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist