Fabrizio je kandidát na titul mistra světa

Nový manažér Ducati, Ernesto Marinelli, je přesvědčen o tom, že Michel Fabrizio je vážným kandidátem na titul mistra světa v superbicích

Následovník Davide Tardozziho, boss týmu Xerox-Ducati Ernesto Marinelli  věří v jezdecké schopnosti Michela Fabrizia a myslí si, že v roce 2010 je schopen tento Ital dokonce bojovat o titul mistra světa. 


V roce 2009 skončil Fabrizio celkově na třetím místě v mistrovství světa a tři jízdy WSBK vyhrál: Monza, Imola a Portimao. Z tohoto pohledu je Michel Fabrizio dle Ernesta Marinelliho vážným kandidátem na královskou korunu této sezóny. 


"Michel bude v tomto roce hodně pracovat na zlepšení startů, neboť jeho nepodařené závody v loňském roce byla většinou z důvodů špatného startu. A naopak, pokud vystartoval výborně, tak byl v cíli klasifikován hodně vpředu. Je to obrovský talent a už mnohokrát dokázal, že je rychlejší než ostatní jezdci. Rok po roce dělá pokroky a letos od něho očekávám ten poslední. Docela určitě bude Michel jedním z jezdců, který bude bojovat o titul mistra světa", je si stoprocentně jistý Marinelli. 





Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist