Brett McCormick: Brzy se vrátím a budu zase závodit

Brutální pád kanadského jezdce Bretta McCormicka z českého týmu Effenbert Liberty Racing nebude mít naštěstí žádné vážné zdravotní následky a loňský superbikový mistr Kanady se chce ještě letošní sezónu vrátit do sedla svého motocyklu Ducati 1098.

Zraněný jezdec superbiků týmu Effenbert Liberty Racing Brett McCormick je po svém hrůzostrašném pádu v současné době hospitalizován v Groningenu v Holandsku.

Kanadský jezdec McCormick potvrdil v ranním vysílání rádia "Saskatchewan’s CBC", že nemá žádné poškození nervů a že mu každá část jeho těla funguje a to i přesto, že jeho krční obratel C5 je roztříštěný a má prasklý i obratel C6.
McCormick dále řekl, že po několika týdnech rehabilitace by se chtěl ještě letos vrátit do závodění ve světovém superbikovém šampionátu.

Kanadský superbikový šampion také popsal svou havárii, kdy byl jiným jezdcem (jednalo se o Carlose Checu, který ale byl - po zastávce v boxu a výměně pneumatik - o celé kolo zpět...!) předjet na vnitřní straně a ten ho nechtěně vytlačil na mokrou trávu, kde McCormick svou Ducati nezvládl a havaroval.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist