Aprilia: Fabrizio rychlejší než tovární piloti

Ital Michel Fabrizio ukončil oficiální testy na Phillip Islandu jako nejrychlejší pilot s motocyklem Aprilia, když za sebou nechal i oba tovární piloty Francouze Guintoliho a Ira Lavertyho .

Už při listopadovém testu v Jerezu 2012 překvapil všechny přítomné odborníky a také motocyklové fanoušky Michel Fabrizio svými rychlými časy. Při privátních testech na Phillip Islandu minulý týden byl druhým nejrychlejším ze všech čtyř pilotů s motocykly Aprilia a svou rychlost potvrdil i při oficiálních testech Dorny. Tentokráte byl jezdec soukromého týmu Red Devils Roma se svou RSV4 rychlejší než tovární motocykly Eugene Lavertyho a Sylvaina Guintoliho!
Ital Michel Fabrizio, který je známý jak rychlými časy, tak i hodně nebezpečně vyhlížejícími pády, doufá, že při letošním prvním závodě MS-Superbike může všechny překvapit: "Co mě těší úplně nejvíc je skutečnost, že dokáži jezdit konstantně rychlé časy a že mám hodně rychlý bike. Oba dva dny jsme při testech hodně efektivně pracovali, ovšem jak každý dobře ví, při závodech se může stát hodně různých věcí. Jsme ale připraveni a těšíme se na pátek. Chtěl bych prostě zopakovat naše výborné výsledky z testů. Musíme se ale ještě zabývat výběrem těch nejlepších pneumatik. Ty budou hrát při stále se měnících klimatických podmínkách hodně důležitou roli", říká čtyřnásobný vítěz závodů WSBK a "majitel" celkem 34 podiových umístění, 28-letý Říman Michel Fabrizio.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist