Vzruseni se stupnuje: Rossi k Yamaze ?

Další informace o přestupu Rossiho od Hondy k Yamaze vypátral pro nás Bosso na italských serverech.

Podle italskych medii, predevsim Online-Sportmagazinu datasport.it oznami Valentino Rossi vecer po GP Malaysie svuj prestup k Yamaze. Na rozdil od minulych tydnu, kdy se italska media predhanela se seznacnimi zpravami o Rossi prestupu k Ducati, ci dokonce do Formule 1, tentokrate hovori pouze fakta.
Valentino Rossi, kteremu k ziskani titulu staci v Malaysii druhe misto, pojede v nove sezone v tymu Herve Poncharala, tedy v tymu Gauloises. Jeho rocni gaze bude obnaset sumu 10 milionu Euro. Za tuto cenu je Rossi ochoten delat i reklamu tabakovym vyrobkum.
Neni ale vylouceno, ze dosavadni sponzor Repsol neprejde rovnez k Yamaze.V tom pripade existuje moznost, ze Carlos Checa, ktery ma jeste rok platnou smlouvu s oficielnim tymem Yamahy, bude stajovym kolegou Rossiho.
Alex Barros bude tim, ktery uvolni misto pro Rossiho a pojede v pristim roce jako tymovy kolega Sete Gibernaua. Rossiho uvolnene misto v oficielnim tymu HRC - Honda prevezme Colin Edwards. A jelikoz jeste prebyva Olivier Jacque, tak ten ma moznost podepsat smlouvu s Aprilii.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist