Toyota200 - Willow spring (2)

Přímo z místa závodu Toyota200 přišly další aktuální informace o dění okolo našich jezdců.

Predem naseho e-mailu zdravime vsechny fanousky motocykloveho sportu v Ceske republice. Dnesni den byl pro cely cesky team, ktery jede ve Willow Springs pod vedenim Vincenta Haskovce, velice uspesny. Vsem ctyrem jezdcum se podarilo kvalifikovat do zavodu, coz bylo pro vsechny krajany, kteri jsou zde pritomni velice pozbudive. Vsichni jezdci se museli doslova vecpat do sesti vterin od nejrychlejsiho jezdce, coz nebylo na nezname trati nic snadneho. Navic se Jirkovi Drazdakovi a Kubovi Smrzovi (oba jedou na SUZUKI GSX-R 1000) povedlo kvalifikovat tak, ze odstartuji z pateho a sesteho mista do nedelniho zavodu, ktery se jede na neuveritelnych 200 mil, coz predstavuje osmdesat kol pro kazdeho jezdce. Dalsi piloti z naseho teamu se kvalifikovali na 17 miste Pawel Szkopek a na 25 miste Jirka Broz (oba jedou na KAWASAKI ZX 6).
Zdejsi trat je hodne narocna, dabelsky rychla a na Evropu prehnane nebezpecna, coz vsichni motorkari tusi. Z nejakou bezpecnosti zavodniku si tady nikdo moc hlavu nelame. Proto vsichni drzte pesti nasim top pilotum, kteri se tohoto pekelneho zavodu ucastni.
Zitra se Vam vsem opet ozveme, a budeme Vas informovat jak se nasim jezdcum darilo v sobotnich zavodech, ktere predchazi velkemu zavodu TOYOTA 200 v nedeli.

S motorkarskym pozdravem
TEAM VINCENTA HASKOVCE

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist