Testy Repsol Hondy

Tým Repsol Honda testoval na okruhu ve Valencii. V článku naleznete slova obou jezdců tohoto týmu po dnešním testování.

Tým Repsol Honda s jezdci Alexem Barrosem a Nicky Haydenem dokončil dvoudenní testování na španělském okruhu ve Valencii. V nádherném počasí pokračovali oba jezdci v přípravě továrních motocyklů Honda RCV 211V na letošní sezónu. Oba jezdci se nyní vrátí na krátkou dovolenou do svých domovů v Brazílii a USA. Jejich návrat do sedla motocyklů je naplánovaný na konec března, kdy se zúčastní prvních IRTA testů na okruhu Catalunya poblíž španělské Barcelony.
Alex Barros /čas v sobotu: 1:33,5 čas v neděli:1:33,65 celkem 166 kol/
Dnes jsem testoval množství různých nastavení na tomto motocyklu pro tento okruh. S výsledky dvoudenního testování jsem spokojený. Nyní mohu jezdit konzistentně rychlá kola. Vypadá to, že mě operované rameno již mnoho nebrání v jízdě, je to lepší v každém testu, který absolvuji. Ještě nejsem stoprocentně připravený, ale již to je o mnoho lepší než když jsem začal testovat. Doufám, že vše bude stoprocentně připravené k prvnímu závodu.
Nicky Hayden /čas v sobotu: 1:33,7 čas v neděli:1:33,3 celkem 161 kol/
Dobrých pár dnů. Jel jsem zde rychleji než kdykoliv předtím. Tým pracoval skutečně dobře a já se nyní těším na IRTA testy. Na konci tohoto měsíce se opravdu začne ukazovat práce před touto sezónou. V Barceloně již budou všechny týmy, velké atmosféra, trochu bombastické reklamy. Pak je ještě jeden test v Jerezu a pak již zahájení sezóny. Jsem opravdu vzrušený.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist