Repsol Honda

Alex Barros havaroval v holandském Assenu a přišel tak pravděpodobně o jisté pódiové umístění, Nicky Hayden po několika špatných závodech se dokázal prosadit až na páté místo.

Nicky Hayden (5. místo)
Byl to celkově těžký a zábavný závod. Chtěl jsem skončit na pódiu a tak byl konec špatný. Viděl jsem jezdce jezdící vpředu, některé jsem taky dojel. Nakonec jsem však nebyl natolik blízko, abych je dokázal předjet. Jsem však spokojený s tímto dobrým závodem, který přišel po posledních třech závodech, jenž pro mě nebyly dobré. Měl jsem dobrý start a dostal jsem se k těm chlapcům. Jsem rád, že jsem mohl dát mému týmu trochu úsměvu do jejich tváří. V kvalifikacích jsem jezdil docela tvrdě, je dobré přijet na příští závod s pocitem, že jsem se dostal zase o kousek výše. Doufám, že na tomto můžu nyní stavět.
Alex Barros (nedokončil závod)
Kvůli mému týmu jsem velmi zarmoucený. Oni odvedli dobrou práci a připravili dobře motocykl. Rychlost byla dobrá, byl jsem schopný jezdit časy 2:00, ale ke konci závodu bych možná měl vše těžší. Myslím si, že pódium byla již realita. Nevím co se při pádu stalo, jediné co vím, tak že jsem najednou byl na zemi. Nic nemám zlomené, ale dost mě to bolí. Jsem opravdu zklamaný.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist