Prezentace MS Aprilia Racing

V překrásném San Marinu absolvoval tovární tým Aprilie prezentaci své části pro závody čtvrtlitrů.

V domově Manuela Poggialiho, tedy v Republice San Marino absolvoval tovární tým MS Aprilia Racing prezentaci svého týmu pro třídu Grand Prix 250 ccm kde bude právě tento jezdec pilotem.
"San Marino je kouzelné", říkal prezident Aprilie Ivano Beggio. "Dnes máme potěšení být spojení s jedinečným talentem mladého jezdce předurčeného k velkému úspěchu", doplnil chválu na jezdce prezident továrny před ministryní sportu RSM paní Paride Andreoli.
Naopak samotný jezdec prohlásil, že jeho sen je vyhrát titul ve všech objemových třídách. "Uskutečnil jsem to ve třídě 125 a nyní doufám, že se dostane na třídu 250 ccm", prohlásil pilot, který již dokázal během šedesáti Grand Prix jenž se zúčastnil vyhrát celkem sedm závodů a dvaadvacetkrát stanout na pódium. "Po čtyřech letech ve třídě 125 jsem připravený na třídu 250 ccm. Aprilia je nejlepší tým, který jsem si mohl vybrat, protože motocykl je opravdu fantastický a samotný tým Rossana Brazzi je opravdu neobyčejný. Nikdo mě do ničeho netlačí, všichni se snažili abych se cítil velice dobře. Nemohl jsem požadovat víc", pokračoval Manuel Poggiali, který si je vědom toho, že na každém okruhu odváděl skvělé výkony, ale také toho, že na silnějším stroji musí býti opatrnější a především dělat méně chyb. "Musím změnit svůj jezdecký styl, který je stále hodně ovlivněný ze třídy 125 ccm", končil svůj projev na prezentaci jezdec týmu MS Aprilia Racing Manuel Poggiali.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist