Ozveny jezdcu Moto GP po zavode

Velmi zajimave nazory pilotu MotoGP na druhy zavod jejich tridy a take na to, jak kdo se dokazal vyporadat se stizenymi podminkami (sucho kontra mokro).

MotoGP
Max Biaggi (3. místo)
I ve ctvrtem zavode sezony skoncil pilot Camel tymu na podiovem umisteni, presto nebyl Biaggi rozhodne stastny. "Nejsme schopni dat dohromady takovy setup, aby to fungovalo bez problemu. Proto jsem v treninku vzdy vzadu. Potrebujeme pomoc od Hondy. Zacatek druheho zavodu byl opravdu zivotne nebezpecny, nebot Abe a Bayllis riskovali az prilis. Ale vlastne to byla docela legrace, jet na slickach na mokru."
Troy Bayllis (4. místo)
Australan jel stejne jako Capirossi Ducati 2004 - tedy motocykl letosni vyroby s nekterymi modifikacemi a po zavode rekl: "Myslel jsem si, ze mohu tento zavod vyhrat. Ale musim smeknout klobouk pred Valentinem. Je opravdu mezi nami ten nejlepsi. Normalne se nemel tento zavod znovu odstartovat, nejsem sice zadny zbabelec, ale v takove situaci bych se uz nechtel ocitnout. Vzdyt za takovych podminkach jet na slickach bylo opravdu nebezpecne."
Ruben Xaus (5. místo)
" Fantasticky zavod ! V 6-ti kolovem zavode jsem se drzel bez problemu vpredu. Dokazal jsem predjet jezdce, kteri maji neuveritelne zkusenosti. Nemohu tomu verit."
Alex Barros (6. místo)
" Jsem zklaman. V prvnim zavode jsem udelal hned v prvni zatacce chybu. Pak jsem dojel Maxe a podium bylo rozhodne mozne. Druhy zavod byl ovsem blaznivy, jedna zatacka sucha, dalsi mokra."
Loris Capirossi (8. místo)
" Po padu Nakana mel byt zavod okamzite prerusen. Ja jsem musel take ubrat plyn, kdyz prede mnou spadl Checa. Byl to opravdu perny vikend. V prvnim zavode mi chybel grip, mnohokrate jsem opravdu divoce uklouzl. Druhy zavod potom byla normalni loterie. Ten, kdo nejvice riskoval, take vyhral. Ale Troy jel oba dva zavody vyborne. Smekam pred nim!"
Shane Byrne (10. místo)
Britsky mistr superbke vyuzil statecne nabidnute situace a pomoci velkeho rizika dovezl trivalcovou Aprilii do umisteni Top - Ten. " Okamzite po startu druheho zavodu jsem videl, ze ostatni nejedou prilis rychleji nez ja, coz byla pro me sance. Bohuzel draha velmi rychle oschla a tak jsem ztratil nejake to misto."
Nobuatsu Aoki (13. místo)
" V prvnim zavode jsem s novymi Dunlopy stacil pronasledovat McWilliamse. Do druheho zavodu jsem si vzal dozadu mekci smes a to se mi take vyplatilo."
Jeremy McWilliams (16. místo)
Stejne jako Michel Fabrizio, nastoupil take irsky jezdec do opakovaneho zavodu s pneu do deste. " V prvnim zavode jsem jezdil jako 14., ve druhem jsem pouze potreboval, aby trochu sprchlo. Bohuzel byl povrch trate tak rozehraty, ze draha velmi rychle uschla."

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist