Nicky Hayden po operaci

Nicky Hayden si z pádu během poslední Grand Prix přeci odnesl zranění, které si vyžádalo operativní zákrok na pravé ruce u Dr. Tinga v Los Angeles.

Americký jezdec Nicky Hayden se nezúčastní prosincových testů HRC na okruhu Ricardo Torma v Cheste u Valencie. Důvod jeho neúčasti je zranění pravé ruky, které si "Kentucky Kid" způsobil při pádu během posledního závodu, který se konal na stejném místě jako se budou konat tyto testy, tedy ve španělské Valencii.
"Když jsem havaroval ve Valencii, pokusil jsem se držet mého motocyklu pravou rukou," vysvětluje Nicky Hayden. "Nic mi nebylo až do večera, kdy jsme měli týmovou večeři. Když jsem si třásl rukou s ostatními chlapci, poznal jsem, že palec není v pořádku. Potíže se vrátily minulý týden, když jsem trénoval na kole. Odjel jsem za Dr. Tingem [uznávaný lékař sportovců z Los Angeles - poz. Racing]. On mě prohlédl a řekli mi, že jsem si utrhl vaz a odlomil kousek kůstky. Tento kousek kůstky mi odstranil. Nyní jsem tedy odstavený a určitě se nezúčastním prosincových testů ve Valencii. Dr. Ting mi řekl, že budu v pořádku během několika týdnů."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist