Matěj Smrž má nový web

Motocyklový závodník Matěj Smrž dnes spustil novou internetovou prezentaci. Nyní se tedy již můžeme těšit na aktuální informace z dění okolo jihočeského pilota třídy Superstock.

"Po závodě ve Valencii jsem naprosto změnil své životní návyky," říká jílovický motocyklový závodník Matěj Smrž, bratr slavnějšího Jakuba, který je jezdcem Grand Prix. "Každý den chodím spát v deset hodin a vstávám pravidelně v půl sedmé. Vše to je kvůli závodům, kde mám ve stejnou dobu večerku a budíček. Jde o to, abych se s tímto denním režimem naprosto sžil. Kromě toho chodím do posilovny, začínám opět jezdit na motokrosové motorce. Musím se naprosto vyrovnat s jiným standardem a toto vše k tomu má dopomoci, stejně jako to, že jsem začal navštěvovat i psychologa. Všechny opatření mají jasný cíl - získat zpět důvěru v sebe, stabilizovat duševní rovnováhu a opět vrátit jméno mé i jméno mého týmu do horních pater české motocyklové scény."
"Úvodní závod byl zklamáním pro jezdce a celý tým," říkají první slova tiskové zprávy jihočeského týmu, kterou Akuna Racing Team vydal ihned po valencijském závodě. Tým, který bere motocyklové závody velmi vážně, vstoupil s nadšením do letošní sezóny. Již při prvním závodě sezóny však bylo vidět, že materiál, od kterého si nejen tento tým hodně sliboval, zaostává za očekávání. Motocykly Honda CBR 1000RR FireBlade jednoduše nemají odpovídající výkon, který by stačil na evropskou špičku, jenž letos zřejmě vytvoří především litrové Yamahy.
"Motocykl je zcela nový a tak je jasné, že prochází vývojovým stádiem," říkal Matěj Smrž po závodě ve Valencii. "Zástupci Hondy, kteří byli přítomní, toto jen potvrdili a přislíbili, že tento problém hodlají komplexně řešit. Motorce chybí síla a má spoustu dětských nemocí, které tvrdě poznáváme."
Matěj Smrž, který v letošním roce dosáhne na kulaté životní jubileum, právě dnes spustil své nové internetové stránky. Nyní se tedy již konečně můžeme těšit na aktuální zprávy z dění okolo tohoto nadějného českého jezdce. Do svých oblíbených položek si tedy nezapomeňte zaznamenat novou internetovou adresu: www.mates96.com.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist